Hvordan lage hjemmelaget protein vibrering for vekttap

09/27/2011 by admin

Hvordan lage hjemmelaget protein vibrering for vekttap

Protein er en svært verdifull stoff for hver celle funksjon av kroppen. Det er spesielt gunstig for vekttap. En rask måte å få en god mengde protein i en vekttap plan er å rister fra bunnen. Med de riktige ingrediensene inkludert noen nyttig tillegg, gjøres protein vibrering rett fra komforten av kjøkkenbenken.

Instruksjoner

• Få protein pulver. Det første trinnet involvert med å lage en riste blir en god kvalitet protein pulver. Myse er en god form som er lett fordøyd av kroppen. Hvis du er veganer eller har allergi, er det andre alternativer tilgjengelig som soya, eggehvite og ris protein.

• Velg en væske. Dette kan være vann, melk, juice eller en kombinasjon av disse. Denne avhenger på hvor mange kalorier du ønsker for å få og også hvis du har en allergi. Alternative valg for vanlig melk ville være soya, mandel, ris, hamp og geit melk.

• Få litt frukt. Ideen om en protein shake for vekttap er å få en stor mengde protein, men det bør ikke være på bekostning av helse. Med det blir sagt, legge litt frukt vil øke fiber innhold som vil holde deg full lenger og også treg fordøyelsen prosessen ned. Alt dette betyr mindre kalorier spist resten av dagen.

• Legge til kokos olje. Kokos olje har mediet kjeden fettsyrer. Dette er sunt fett som faktisk skru opp kroppens stoffskifte. Dette tatt i forbindelse med protein er flott kombinasjon. Se etter ekstra virgin kokos olje, eller du kan bare kaste i shredded kokos.

• Legg yoghurt. Dette kan være vanlig eller frosset. Yoghurt er en god mengde protein, er det lite glykemisk indeks og det har kalsium som er kjent for å lette fett tap. Legge yoghurt vil også gi riste mer konsistens og tykkelse.


Relaterte artikler