Hvordan skrive en forretningsplan for en vinbar

04/11/2013 by admin

Hvordan skrive en forretningsplan for en vinbar

En vinbar er et samlingspunkt i tillegg til et sted å prøve arbeidet håndtverker vinprodusenter. En forretningsplan for en vinbar bør inneholde en strategi for å skape en intim og sofistikert atmosfære samt en robust vinliste med både kjente og uvanlige valg. I tillegg skal en vinbar forretningsplan vise en solid forståelse av gründer grunnleggende som identifiserer og nå en målgruppe og håndtere økonomiske slutten av selskapets virksomhet.

Instruksjoner

• Skriv en beskrivelse av din visjon av din vinbar. Gir en beretning om legitimasjon for å eie og en vinbar, samt de av noen av dine partnere. Inkludere et bilde av atmosfæren du vil opprette, gir konkrete detaljer om innredning, belysning, typer sitteplasser og stilarter av musikk du vil spille. Gir informasjon om målmarkedet, inkludert aldersgruppe, inntektsnivå og kjønn. Velg et vinkart som vil appellere til denne klientell, med en prisklasse som passer til den demografiske. Inkluderer valg skreddersydd til subdemographics, slik som lokalt produsert vin for økologisk bevisste vin drikker og Barolos for foodies.

• Utvikle en markedsføringsplan for vin bar, detaljering strategier for å nå målgruppen, som reklame i mat og vin magasiner, og underholdning basert tidsskrifter skreddersydd for en bestemt demografisk du skal tiltrekke seg. Gir informasjon om hvor mye penger du vil bruke på annonsering, type annonser det vil kjøpe for deg og hvordan du vil fordele det over tid. Inkludere informasjon om markedsføring potensial din fysiske plassering, for eksempel restauranter og konsertlokaler, og beskriver en strategi for å tiltrekke potensielle kunder besøker nabolaget. Beskriv kampanjeeventer du vil planlegge som vinsmaking, levende musikk og utvalgte vinhandlere.

• Gi detaljert finansiell beskjed å oppbacking din vinbar forretningsplan. Forberede en balanse over dine personlige eiendeler og forpliktelser, og også bedriften eiendeler og gjeld hvis du allerede har begynt å operere. Forberede inntekt uttalelse anslag for årene demonstrere inntektene du forventer generere, og oversikt over kategorier av forventede utgifter. Trekke din planlagte utgifter fra forventede inntektene til å beregne din forventede inntekter. Forberede en kontantstrøm projeksjon ved å opprette et regneark bruker kolonner til hver måned i året og liste kategoriene tilgjengelig kapital og utgående utgifter i den venstre margen. Fyll ut beløpene du forventer inntekter og utgifter, og trekke fra utgifter fra hovedstaden beregne tilgjengelige kontanter måned for måned.


Relaterte artikler