Hva er karakteristikkene av Westie hunder?

07/18/2010 by admin

Hva er karakteristikkene av Westie hunder?

Vest Høydepunkt Hvit Skrekkelig, eller Westie, er som det er referert til, en liten hunderase som ble først utviklet for å jakte på rotter underjordiske huler. Denne hunden er medlem av det skrekkelig gruppen og opprinnelse i Skottland. Hvis du planlegger å få en Westie i ditt hjem, finne ut om rasen egenskaper på forhånd å sikre at denne hunden er godt egnet til familie og livsstil.

Utseende

Vest Høydepunkt Hvit Skrekkelig var bred for å bli en liten i størrelse. Dette aktiverer den lett passer ned små hull. Den har et kompakt kropp og en sterk godt boned hale, som betyr at hunden kan trekkes fra et hull ved foten av halen uten å bli skadet. Rasen har heldekkende hvitt, dobbelt lag pels som er med stri konsistens.

Livlig

Til tross for sin beskjedne størrelse er Westie en svært livlig hund som krever en daglig spasertur og aktiv lek samling å gi utløp å brenne overflødig energi. Rasen har grave og gis en grave grop i bakgården, hvor det kan praktisere sin naturlige adferd uten å være ødeleggende. Denne hunden kan også utdannet til praksis agility, ifølge amerikaneren Kennel Klubben. Dette er ikke en hund som liker sitte på fanget i lang tid.

Stor personligheten

West Highland har et rykte for å ha en trygg, sprelsk personlighet, men det er også en generelt vennlig hunden, ifølge hunden rase Info Center. Du må vist denne hunden fast ledelse å hindre den fra å bli dominerende. En Westie som ser seg selv som det Alfa hunden av pack eller familie kan utvikle atferdsproblemer, som knipser. Bli din Westie pakken leder å hunden sitte og vente før de gir mat eller kjærlighet. Ikke la hunden å sove på sengen eller hoppe opp på møbler. Alltid plassere deg litt foran Westie på tur å vise at du er ansvarlig.

Med barn og andre kjæledyr

Denne rase elsker kameratskap og liker å være rundt sin familie som mulig. Westie vil komme sammen godt med barn, så lenge det er gitt riktig lederskap ved hele familien. Barn må ikke være alene med Westie, som det kan være skadet på grunn av sin lille bygge. Denne rasen vanligvis vil være trygg ennå vennlig nærheten annet hundene. Det vil imidlertid jage mindre kjæledyr, inkludert katter, hvis det er gitt sjansen. Beskytte andre små kjæledyr ved å holde dem fra din Westie.


Relaterte artikler