Hvordan plass Rod guider på Fly stenger

03/02/2011 by admin

Hvordan plass Rod guider på Fly stenger

Guider på fly stang er utformet for å holde flua linjen på plass langs lengden av stangen mens avstøpning. Riktig avstand av rod guider er nødvendig å riktig støtte flua linjen og forhindre din datamaskin i linjen som påvirke støping. Riktig avstand for stangen guider bestemmes sammenligning til en annen lignende stangen som ferdig, eller bruk av generelle mål.

Instruksjoner

• Samle fly rod tomromene sammen som utgjør stangen. Lå stangen på en flat arbeidsflate.

• Strekker et målebånd langs fly stangen. Sted på slutten av målebånd så det er selv med spissen av fly stangen.

• Se et standard referanse ark for fly rod grunnlinje. Angi lengden av stangen for å få riktig linje grunnlinje. For eksempel vil en 7-fots fly rod ha linje guider linjeavstand på 4.2, 9,25, 15.5, 22.25, 29.75, 38,25, 48.25 og 59 inches.

• Merke de aktuelle målene på fly stangen tomt med en voks blyant. Gjøre merkene ved siden av tomt i stedet på siden der guidene skal installeres.

• Sett den lavere guiden på tomt i merket posisjon. Sikre guide med en lengde på elastisk tråd for å holde det på plass og gi rom for justering. Line opp guide med bittet sete og lim guiden på plass med rask sett lim. Fortsette å installere den gjenværende guider på samme måte slik at de er i tråd med bittet sete.


Relaterte artikler