Varianter av italiensk Squash frø

07/16/2010 by admin

Varianter av italiensk Squash frø

Italiensk squash er også kjent vanligvis som "sommeren" squash frø er lett å komme med. Mens det er mange varianter å velge mellom, kan du finne din beslutning kommer ned til utseende og hvordan du har tenkt å lage vegetabilske. Dette anbudet ordinær inkluderer flat saft, de med striper og de med lang frukt. Alle squash arter blomst, og du kan også bruke squash blomstrer i sommer oppskriftene også.

Zucchetta Rampicante

Varianter av italiensk Squash frø

Velg Zucchetta Rampicante hvis du ønsker å vokse en vining squash. Denne varianten klatre omtrent alt inkludert vegger, arbors og gjerder. En espalier eller bønne støtte er den beste måten å kontrollere der den klatrer. Med Zucchetta Rampicante får du lang frukt formet som sylindere, som er bra for stuffing. Denne typen sommer squash er en sterk dyrker og kan gi deg opp til 20 saft per plante. Hvis du velger ikke å vokse Zucchetta Rampicante på et espalier eller annen støtte, vil det krøller seg rundt seg på bakken. Dette er et godt valg for smak, som det er nuttier enn andre varianter og frukt farge varierer fra grønn til krem.

Cocozelle Zucchini

Varianter av italiensk Squash frø

Anlegget Cocozelle Zucchini for sin grønne stripete hud som ikke vil bare gi deg frukt, fargen vil gi tekstur interesse i din vegetabilske sommerhagen. Denne varianten squash vokser i en bush-lignende måte og krever ikke en espalier eller stående støtte. Huden er øm som lar deg bruke hele frukten uten å først skrelle huden. Frø for dette lang, tynn fruited utvalg kan plantes helst etter fare for frost har gått og vil gjøre godt i en godt drenert jord.

Cucuzza Squash

Varianter av italiensk Squash frø

Velge Cucuzza Squash for en litt mildt, agurk-aktig smak. Denne varianten har mørke grønn hud og hvitt kjøtt som er god i mange oppskrifter. Forbeholdet med Cucuzza Squash er at den ytre huden er ganske tøff og må bli skrelt før i oppskrifter. Med en plante vokser fra 15 inches 3 fot i lengde, fortsatt stammen festet for å holde nærende squash etter innhøsting.


Relaterte artikler