Hvordan slå opp en Vin for Engine spesifikasjoner

12/21/2014 by admin

Hvordan slå opp en Vin for Engine spesifikasjoner

Bilens motor spesifikasjoner er kodet i sine kjøretøy ID nummer (VIN). Engine spesifikasjoner vil være viktig å vite i mange scenarier, inkludert bilen reparasjon og videresalg. Å vite hvordan å slå opp din VIN og hvor å bruk den for å avgjøre engine spesifikasjoner kan gjøre denne prosessen enklere.

Instruksjoner

• Finn din VIN på bilens tittel og registrering. Hvis du ikke har disse dokumentene tilgjengelig, finner du sannsynligvis VIN på bilen. Vanligste stedene for det er på rattstammen, dashbordet eller brannmurene. Hvis du ikke finner det, spør en bil tekniker, som vet både vanlige og uvanlige steder å lete på bilen din.

• Skriv ned år, merke og modell av bilen.

• Få en dekode nøkkel. Enkleste kilde for dekoding nøkler er en av nettstedene som spesialiserer seg. Bruk dekoding for å fastslå hvilken del av din VIN viser din motor. En produsent dekode nøkkelen forteller hva tallene representerer hva vise egenskaper av kjøretøyet, avhengig av bilens år, lage og modell. Finne denne koden, sannsynligvis i fjerde til niende sifrene i din VIN, hvis bilen er en amerikansk modell. Hvis det er en import, kan motoren blokken på bilen selv bære koden. I amerikanske modeller, fjerde til niende sifre hold kodet informasjon som beskriver bilens motortype, kropp og bremser.

• Ta din motorkode til et nettsted som tilbyr VIN informasjon, auto deler butikken, bilens produsent eller service hos din forhandler. Har denne koden vil gjøre din ressurs til å gi deg nøyaktige spesifikasjoner for motoren.


Relaterte artikler