Hva kan du sette rundt et tre så en katt ikke klatre opp & få Baby fuglene?

10/01/2016 by admin

Utendørs katter vil ofte forfølge fugler i trær, spesielt sårbare baby fuglene. Heldigvis er det enheter og barrierer som kan plasseres rundt trærne for å hindre katter fra å klatre opp etter fugler. Du må kanskje eksperimentere med en rekke forskjellige enheter eller barrierer før du finner den som er mest effektiv avskrekkende for katten din.

Barrierer

Plasser en barriere som aluminium sheeting eller hønsenetting hele veien rundt stammen av et tre å hindre en katten kunne klatre opp. Det er også et produkt som kalles katten avskrekkende som er en metall-piggete belte. Den leveres i to forskjellige størrelser passer rundt diameteren på et tre.

Elektronisk avskrekkende

Et produkt som kalles Catwatch som selges online hevder å oppbevare kattene bestemte utendørs områder. Det er en elektronisk enhet som er aktivert av en katt bevegelse og kroppsvarme. En katt kommer nær enhet vil sette av en ultralyd alarm som vil frastøte katten fra dette området. Alarmen stopper snarest katten forlater området, så sette den av treet som har babyen fuglene.

Spray treet

Det er en spray produkt som etterligner en katt facial/kinnet feromoner. Hvis du spray tømmerstokken med dette produktet, er det ment å roe katten og avskrekke enhver aggressiv atferd som forfølger baby fuglene. Produktet er også tilgjengelig i form av en elektrisk diffuser.

Begrense tilgang til treet

Begrense tilgang til treet som har babyen fuglene av holder din katten inne minst til babyen fuglene har forlatt redet. Et annet alternativ er å tillate din katten å gå utendørs, men holde dem på en leiekontrakten knyttet til et gjerde eller klessnor som ikke tillater dem å komme nær treet. Hvis alt annet mislykkes, kan du ha din kattene declawed, men som ville legge det forsvarsløs mot nabolaget hundene.


Relaterte artikler