Hvordan å blande sement for Garden ornamenter

10/10/2013 by admin

Hvordan å blande sement for Garden ornamenter

Å ha en hage har mer enn bare nydelig blomster, en frodig grønn plen og skyggefulle trær; Det handler om å skape et magisk miljø der du kan rømme fra det daglige livet til et sted for hvile. En måte du kan oppnå slikt miljø er via hage ornamenter, og du trenger ikke å stole på de i butikkene. Du kan lage din egen ved hjelp av en form og blande din egen sement.

Instruksjoner

• Ta like mengder grus og skarpe sand og bland dem sammen jevnt i en blanding trau. Scoop tre store shovelfuls av blandet grus og sand i en trillebår.

• Legg til en shovelful av sement. Bland godt med et kosteskaft. Sakte Legg vann i kopper til blandingen, veldig gradvis. Hver gang du legger til en kopp vann, bland stoffer energisk. Fortsette å legge vann til din blandet sement er kremet men likevel lett å helle.

• Test betongen til å sikre at det er den ideelle konsistensen. Dyppe en murskje i den og fjerne den. Se på linjene gjort av murskje. Hvis de forsvinner umiddelbart, du har lagt til mye vann og trenger å fikse det ved å legge små mengder blandet grus og sand med sement i det opprinnelige tre til en-forholdet. Hvis linjene av murskje begynner å forsvinne litt, men i hovedsak forbli på plass, din sement er riktig konsistensen og det er klar til bruk.


Relaterte artikler