Hvordan å huske et spansk avsnitt rask

05/10/2010 by admin

Hvordan å huske et spansk avsnitt rask

For noen heldige mennesker kommer læring andrespråk veldig naturlig, mens for andre er det en utfordring. Men er resultatet givende og ofte sett på som en stor pursuit. Lær spansk er et godt valg som et nyttig språk som andre-mest-talte språk i verden. Noen av ordforrådet er ligner på engelsk, og er enklere enn mange andre Latin-baserte språk. En nyttig måte å forbedre din spansk læring og uttale er å huske tekst, avsnitt for avsnitt og legge mer ordforråd som læreprosessen forbedrer.

Instruksjoner

Oversette for mening

• Start ved å oversette avsnittet du spesielt å huske til engelsk. Memorisation er enklere hvis teksten er fornuftig for deg.

• Få hjelp til en spansk. Den beste måten å gjøre dette er med støtte fra en tospråklig person, men Google Translate kan brukes til å hjelpe med oversettelsen for (se ressurser).

• Slå opp ord som ikke gir mening for deg med en ordbok. WordReference er en nyttig gratis online kilde (se ressurser).

Uttale

• Registrer deg lese avsnittet med en diktafon og lytte tilbake. For å sjekk uttalen av ordene i avsnittet, bruk online ordbok SpanishDict for å se hvordan de bør høres (se ressurser).

• Gjenta dette flere ganger, til du er fornøyd med hvordan teksten lyder. Veiledning av en spansk høyttaler ville være fordelaktig

• Spille innspillingen tilbake og følge lyden transkribert tekst. Gå over hvert ord som det blir sagt og si ordene høyt som du gjør dette. Etter noen treg runder, skal sett diktafon gjenta og avsnitt lyden gjentas om og om igjen. Nøkkelen til memorisation er repetisjon, så fortsette aktiviteten av følgende lyd og transkripsjon i intervaller på 10 minutter. Gi deg selv en pause mellom hver økt.

Lese høyt

• Når det føles som om du har taket på uttalen, test deg selv ved å lese det høyt uten lyd. Hvis du sliter med noen deler søke veiledning fra lyd. Gjenta til det blir mer væske.

• Hvis du føler du kan huske teksten, test deg selv ved snu transkripsjon og skrive ut hele avsnittet. Etter hvert forsøk, sjekk transkripsjon for å se hvis du savnet noe, og deretter dekke det opp igjen. Gjenta til du kan reprodusere det ordrett.

• Prøv deretter teste deg verbalt. Uten henvisning til transkripsjon, registrere deg med diktafon. Lytte tilbake og se etter feil, og gjenta til du har leste det perfekt. Gi deg selv en pause, og teste deg selv igjen neste dag.


Relaterte artikler