Hvordan lage en isen støvel for en hest

01/03/2011 by admin

Hvordan lage en isen støvel for en hest

Hestens Ben, består av mange små bein, leddbånd og sener, kan være følsomme for skade. Når dyr Ben er skadet de kan hovne opp og kaldt vann eller is brukes ofte til å redusere hevelse. Hestens ben var tradisjonelt kaldt spyles, men det kan være praktisk å bruke is støvler i stedet. Is støvler kan også hjelpe til med å hindre betennelser og skader etter vanskelig treningsøktene. Gjør hjemmelaget is støvler med frakt støvler og kjøleelementer hvis nødvendig.

Instruksjoner

• Gjøre opp nederst stroppen på et par lette frakt støvler rundt hestens fetlock. Frakt støvler er ideell fordi de kan utstyres tett rundt mellomhånd eller fetlock og rundt canon benet samtidig. De er høy nok til å dekke hele canon bein og sener som ofte krever glasur etter en anstrengende treningsøkt.

• Sett inn frosne, fleksibel kjøleelementer mellom hestens ben og frakt støvelen. Avhengig av isen pakker må du flere. Plass isen pakker i Boot.ini slik at hele beinet fra kneet fetlock leddet er i kontakt med dem.

• Sikre gjenværende stroppene på støvelen. Stram remmene tett nok at de ikke tillater kjøleelementer gli, men ikke så stramt om forårsake ubehag til hesten. Gjenta på de andre Ben etter behov.

• Fjern kjøleelementer og frakt støvler så snart isen pakker har fleste av sine kalde. Forlater pakker og støvler på hesten kan forårsake benet til varme opp under dem.


Relaterte artikler