Hva slags klær har en moden kvinne slitasje å kle opp?

09/09/2012 by admin

Hva slags klær har en moden kvinne slitasje å kle opp?

Unge kvinner har en overflod av dressy klær alternativer å velge mellom, alt fra sexy cocktail kjoler til formelle, gulv-lengde kjoler. Mer modne kvinner, men vil viker unna noen av disse stilene som appellerer til et yngre demografiske. Heldigvis en rekke alderstilpasset, figur-flattering dressy klær er tilgjengelig. Nøkkelen er dressing for din kroppstype og iført noe som du er komfortabel.

Dress

En skreddersydd dress kan krysse over fra dag til natt, og dette er ideelt for en moden kvinne. En svart blazer og skjørt fungerer godt for kontoret, men du kan kle den opp for mer formelle anledninger også. Grøft den skarpe knappen ned-skjorten, og bære en juvelen-tonet top under blazer. Du kan selv velge en topp med litt gnisten, eller velg tilbehør med en dristig uttalelse halssmykke å kle seg denne klassiske garderobe stykke.

Bukser og en bluse

Kjoler er ikke den eneste måten å se riktig formelle, og noen mer modne kvinner kunne ikke sitte bekvemt en hud-baring kjole. Et skreddersydd par bukse bukser i en nøytral tone, som svart, grå eller brun, kan gi mer dekning for dressy arrangement. Kle opp disse klassisk bukse med en bluse---se etter en med noen omfattende detaljer, for eksempel ruffles på ermene eller en beaded halsen. Hold deg unna en nøytral topp; i stedet, legge til en topp med en pop av farge.

Skift kjole

En Skift kjole er et klassisk stykke som fungerer godt i enhver kvinnes garderobe, spesielt en moden kvinne. Snarere enn en slinky cocktail kjole er Skift kjolen en figur-flattering stykke som fungerer bra for formelle arrangementer. Finne en kjole som treffer rett på eller under kneet. Du kan koble Skift kjole med en blazer og uttalelse halskjede hvis du ikke vil vise armene. Et par klassiske hælene kan fremheve beina i dette ensemble.

Skjørt og topp

Et skjørt og toppen er en klassisk antrekk som fungerer godt for formelle arrangementer. Nøkkelen her er å finne balansen. Hvis du velger en mer utstyrt skjørt, som en blyant skjørt, velge en bluse som har noen flyt---du ønsker ikke å gå montert på toppen eller bunnen. Omvendt, skjørt pleated eller mer flowy krever en Figurnær. Holde skjørt lengde passer---skjørt bør treffe rundt kneet eller lavere for å være alder-passende.


Relaterte artikler