Blyant og blekk tegner leksjoner

02/14/2012 by admin

Blyant og blekk tegner leksjoner

Hvis du ønsker for å ta din grunnleggende blyanttegning ferdigheter til neste nivå, være eksamen til penn og blekk bare svaret. Mens fet utseende og immediacy av tegning med penn og blekk kan skremme noen nye artister, kan du sikkert mestre denne stor medium. Enten du velger å ta klasser lokalsamfunnet college, en online tutorial eller eksperiment på egenhånd, er her noen tips og flere øvelser for å komme i gang.

Verktøy

Blyant og blekk tegner leksjoner

Som med håndverket, er de riktige verktøyene avgjørende for å produsere imponerende resultater. Du kan velge mellom tradisjonell eller teknisk penner. Tradisjonelle pennen har utskiftbare nibs som fungerer som et midlertidig reservoar å holde dyppet tusj. Det er fleksibilitet i forskjellige bredder i nibs produsere, men du trenger å se for splattering. En teknisk penn har et reservoar innebygd i pennen selv som holder blekket pent inne. Dette kan være et bedre valg for nybegynnere. Teknisk penner er disponibel eller gjenfyllbare, sistnevnte er mer kostnadseffektive. Velg en glatt og tunge overflate å jobbe på, for eksempel Bristol papir eller en illustrasjon bord.

Toneverdien

Blyant og blekk tegner leksjoner

Penn og blekk tegninger er i hovedsak en rekke linjer, arrangert for å opprette det kunstnere kaller en "toneverdien." Toneverdien er hva skiller lyse og mørke detaljer om et objekt og gir en illusjon av soliditet og vekt. Det er fire grunnleggende teknikker brukes vanligvis i å oppnå dette innen en penn og blekk tegner: klekking, kryss-skraveringer, scumbling og stippling. Mange av oss har vært å ansette disse ferdighetene for en stund, som kruseduller finner vi på servietter og papirlapper vil vitne.

Klekking og kryss-skraveringer

Blyant og blekk tegner leksjoner

Klekking, skaper en rekke stablet parallelle linjer, verdi ved å fylle ut et område til å angi skyggelegging og definere objektets form eller dybde. Når krysset ett sett med parallelle linjer med en annen, er utseendet mørkere og tyngre. Dette kalles kryss-skraveringer. Definere form av objektet ved å trykke pennen mer fast når følelsen av vekt er ønsket. For å illustrere perfekt disse to teknikker i en enkel og morsom leksjonen, kan du bruke en makulert hvete sprakk eller frokostblanding som fortsatt liv modell. Legg merke til de mørke og dybde i kriker og kroker.

Scumbling

Blyant og blekk tegner leksjoner

Scumbling er i utgangspunktet en rekke tilfeldige scribbles, med figurene og retning variert for å skape noe unikt og robust utseende. Det kan være harde, bustete og lineær med klekking teknikker kastet i for en aggressiv følelse; eller mykere og mer spredt ut, vises som abstrakt tekst. Mange kunstnere refererer til denne teknikken som "stålull", og det er lett å se hvorfor. Se på en skure pad intakt, og se hvor tett vevet i stålull er. Gradvis trekke hverandre kantene og la massen av som du slår lysere aspekter av dette objektet. Denne teknikken er ofte brukt når du tegner menneskehår i et portrett.

Stippling

Stippling er å lage en serie av prikker, i forskjellige størrelser og mengder angi verdien av bildet. Mange prikker trukket tett sammen opprette en mørk verdi, og når plassert lenger fra hverandre produsere en lettere, mer romslig følelse. Mange tidligere og nåværende kunstnere har trukket svært detaljerte, intrikate kunstverk ved å bruke denne teknikken alene. En utfordrende, men verdt praktisere denne teknikken er å bruke et enkelt bilde som referanse. Velg ett objekt å fokusere på, kanskje øye eller nese, og forsøk å kopiere alle detaljer med stippling alene.

Praksis

Blyant og blekk tegner leksjoner

Enten du foretrekker den rolige og stille av tegningen på en ensom plassering eller dyktig bumping rundt på toget med penn i hånden, de fleste betydelig leksjonen er å slappe av. Holde et åpent sinn og trekke det passer deg. En kunstner kanskje foretrekke å fange fredelig sovende hunden, mens en annen kan flyttes ved en forlatt bygning. Den eneste måten å finne ut hva ditt neste mesterverk vil være er å tegne noe, og trekke ofte. Penn og blekk forsyninger er svært rimelig, lett å transportere, og ideer er grenseløse.


Relaterte artikler