Hvordan skrive en årbok dedikasjon

11/09/2016 by admin

Hvordan skrive en årbok dedikasjon

En årbok inneholder student portretter, bilder av venner og skolen funksjoner, informasjon om klubber og andre minner som vil du holde på for senere i livet. Likeledes vil dedikasjoner og notater fra venner være minner av vennskap fra denne perioden. Hva du skriver i din venns årbok vil etterlate et varig inntrykk av deg og din tid sammen, så det er lurt å sette noen trodde i hva du skriver og gjøre det godt.

Instruksjoner

• Bruke et kallenavn for å starte årbok innvielsen. Bruker et kallenavn eller noen andre kjente adresse viser et nært vennskap og en viss kjennskap, og det vil bidra til å bringe tilbake minner fra denne perioden, senere i livet.

• Legg dine følelser for personen du adressering årbok Dedikasjonen til. Husk at denne årbok engasjement kan være den siste betydelige kontakten du har med denne personen, så det bør bidra til å definere forholdet og gi personen noe å se tilbake på.

• Beskriver en opplevelse som to delt. Ideelt sett bør det være noe som bidrar til å definere forholdet. Hvis du spilt mye av idrett med vedkommende, for eksempel huske en historie fra tiden du brukte sammen på sportssidene feltet.

• Ta godt ønsker for de fremtidige bestrebelser på personen du adressering. Hvis du ikke allerede har en måte å holde kontakten med personen, gjennom Facebook, for eksempel da inkludere din e-postadresse eller lignende kontaktinformasjonen kan likevel være gyldige i årene som kommer.

• Inkludere navnet ditt på slutten av dedikasjon og kontroller at det er leselig. Innholdet i din hengivenhet uten tvil vil bidra til å identifisere deg, men i tiårene framover, minner kan svekkes og en tydelig leselig navnet vil hjelpe koble en dedikasjon til et ansikt.


Relaterte artikler