Hvordan kan jeg få trådløst ovenpå Hvis ruteren er nede?

05/14/2011 by admin

Hvordan kan jeg få trådløst ovenpå Hvis ruteren er nede?

Betong og metall dragere stein blokkere WiFi-signaler. Hvis du bor i en solid våningshuset eller et trendy betong designer hjem, vil ikke signalet fra du Wi-Fi-ruter nå ovenpå. En løsning er å flytte ruteren ovenpå, men da du får ikke et signal nede. Wi-Fi repeatere vil ikke hjelpe deg enten - de må være innenfor rekkevidde av ruteren og som er blokkert av gulvene i huset. Den eneste løsningen er det som kalles en "powerline-adapter." Dette bærer signalet over ledninger til en annen del av huset og deretter sende det slik trådløst får rundt solid barrierer.

Instruksjoner

• Gå til din lokale datamaskinen megastore for et powerline-kort. Du trenger minst to. En adapter kobles ruteren til nettverket og andre kombinerer en senderen å sende signalet ut av en stikkontakt i første etasje. Du kan kjøpe kortene online også. Å online kjøpsalternativer vises i ressurser-delen her.

• Pakk ut to kortene. Med Wi-Fi-kapasitet er ovenpå, så sett det til side for senere. Koble gjenværende adapteren inn i en elektrisk stikkontakt nær hvor du holder ruteren Wi-Fi. Hvis du har en dobbel plug socket, koble ruteren til en stikkontakt og kortet inn i den andre.

• Se på kontaktene på baksiden av ruteren Wi-Fi. Har minst én ethernet-kontakten. Noen har flere. Så, spiller det ingen rolle som du velger. Powerline-adapteren leveres med en ethernet-kabel. Koble den ene enden i en stikkontakt på baksiden av ruteren og den andre kontakten på kortet.

• Ta Wi-Fi-adapteren for nettledning ovenpå. Velg en sentral beliggenhet, som halvveis langs soverom korridoren. En viktig del av stedet er at det må ha en stikkontakt. Koble Wi-Fi-aktiverte powerline-adapteren inn i kontakten. Du har nå et trådløst signal ovenpå. Brukere trenger ikke å angi en ny hurtigtast fordi denne prosessen bare utvider du opprinnelige ruteren, som ikke er endret nøkkelen.


Relaterte artikler