Blå nese Pitbull Kennels nær Chicago

06/18/2011 by admin

Blå nese Pitbull Kennels nær Chicago

Blå nese Grav Tyrer er faktisk Amerikaneren Grav Tøys Skrekkelig. Blå nesen er bare en karakteristisk for rasen. I kategorien Grav Tøys er det linje (for eksempel Colby linjen) og rase typer. Amerikaneren Grav Tøys Skrekkelig pleier å være muskuløs hunder veier mellom 15.9 og 29,5 kilo. Amerikaneren Grav Tyrer ha høy energi, elsker folk, er lett trening og gjøre god familie hunder. De kan også ikke klare seg frisk med annet hundene.

OVI kenneler

OVI kenneler ligger i Steger, Illinois, som er omtrent 55 minutter sør for Chicago. Det selger American Bullys, som spesialiserer seg i blå bully stil. Deres amerikanske Bully linjer er hovedsakelig Gottiline, men de har også Razors kanten og Mikelands blodslinjer. Hundene er bred å bli viser hundene og har gode temperaments. UKC (United Kennel Club) og ABKC (American Bully Kennel Club) er hvor hundene er registrert. Sammenlignet med en "standard" Grav Tøys, har disse hundene bredere kister, større hodene, tykkere organer og kortere bein.

Mr. Pitbull

Mr. Pitbull er ligger seks miles nord for I90/I80 motorveien, ca to timer øst for Chicago. Det har et bredt utvalg av blå nese Grav Tyrer, som spesialiserer seg på Razors kanten blodslinje. Gotti og Gottiline blodslinje Grav Tyrer er også tilgjengelig. For eksempel er deres hund som heter "blå Remy" en kombinasjon av Remyline og Razors Edge blodslinjer. Det hund som heter "banditt", derimot, er helt av Razors kanten blodslinje. Mr. Pitbull skip valper over hele USA.

Howards arbeider Amerikaneren Grav Tøys Skrekkelig

Omtrent fire og en halv time ligger fra Chicago-området, Howards arbeider APBT (amerikaneren Grav Tøys Skrekkelig) i Flint, Michigan, området. Det ikke rase for "størrelse, farge eller profitt." Den har hatt en rekke pitbuller gjennom årene. Hundene har vunnet titler i United Kennel Klubben hunden idrett som Weightpull, der hundene ha seletøy og trekke en vektet kurv for en forhåndsbestemt avstand.

Hagen kenneler

Ligger i Quincy, Illinois, ca fem og en halv time fra Chicago, har Hagen kenneler blå Grav Tøys dukke til salgs. Mannlige overordnet valpene er Razors kanten og Bootleg blodslinjer. Den kvinnelige foreldrene er 100 prosent av York blodslinje. En blå mannlige Grav Tøys er også tilgjengelig som en for et gebyr. Tidligere kull har produsert blå Grav Tyrer.


Relaterte artikler