Hvordan dry en appelsinskall

12/28/2010 by admin

Hvordan dry en appelsinskall

Tørket appelsinskall gjør en flott tillegg til mange retter. Folk bruker ofte skallet i desserter, bakt retter og te til en naturlig sitrus smak. Tørking appelsinskall ikke krever mye arbeid, men du må sikre at du fjerner margen, eller den hvite membranen funnet på innsiden av skallet, fordi den inneholder vann som vil forlenge tørking. Når skreller tørr, lagre dem i en lufttett beholder, og du kan forvandle appelsinskall til et fint pulver for å lage minneverdige bakt desserter.

Instruksjoner

• Skyll utsiden av den oransje å fjerne skitt og debris. Tørr orange med et papirhåndkle.

• Peeling huden fra orange. Bruk en skarp liten kniv til å klippe av toppen og bunnen av skallet, og fjern deretter resten av skallet med fingrene.

• Fjern overflødig margen med smør kniv ved skraping av så mye som mulig med kniven blad. Dette vil fremskynde tørking prosessen.

• Skjær appelsinskall i ½-tommers strimler med saks. Legge strimler med skinnsiden vender ned på et skjærebrett. Tillate dem å luften tørr i fire til fem dager, eller til de ikke inneholder fuktighet. Du kan også tørr appelsin skreller ved å plassere dem på et stekebrett med non-stick og plassere dem i ovnen på 65.6 grader. La appelsinskall i ovnen til ingen fuktighet er igjen, som tar omtrent fire timer.

• Lagre de tørkede appelsinskall i lukket beholder, og holde beholderen i kule og mørke omgivelser.


Relaterte artikler