Førskolen inchworm craft

09/17/2010 by admin

Førskolen inchworm craft

Førskolen barn er fascinert med den lille inchworm. Den lille basill flytter wiggling kroppen og bringe giggles til små. La førskolen barna gjøre et utvalg av disse elskelige bugs å dekorere sine rom. Bruke grunnleggende Håndverksutstyr og hjelpe barnet førskolen oppretter inchworms bare for moro skyld eller gaver til familie og venner.

Chenille Inchworms

Gjøre assorterte farger plumpe inchworms med chenille stammer, eller rør rengjøringsmidler og googly øyne. Har barnet holde fire stammer sammen mens du vise dem hvordan å flette eller vri dem for å lage ett fett stem. La barnet bøye ormen i noen steder å opprette inchworm's kropp. Fest på googly øyne eller knapper for øynene. Alternativt vri to stammer sammen, kuttet i små deler og gjøre små inchworms. Sitt i inchworms på barnets hylle.

INCHworm klipp

Bruke fargerike pom poms og en tre klipp Klesklype for å gjøre binders å holde sammen ditt barns kunst papirer eller pulten papirer. La preschooler maling Klesklype med giftfri akrylmaling. Når tørr, har dem lim på fem 1/2-inch pongponger med hvit håndverket lim. Fest lille googly øyne på den første pongpongen i delen klipp av Klesklype. La små gi disse nyttige klipp som gaver til familie eller partiet favoriserer for venner.

INCHworm magneter

La magnetene preschooler gjør inchworm henger på kjøleskapet eller gi som gaver. Har barnet male en liten håndverket pinne med akrylmaling. Fest fem 1/2-inch pom-poms i en rett linje på pinne. Kuttet ut to små følte sirkler for øyne og lim foran den første pongpongen. Knytte en magnet på baksiden av pinnen. Som et alternativ, male tre sirklene grønne og la barnet farge gresset på en grønn sirkel. Fest inchworm i midten av gress.

Papir Inchworms

Gi barnet ditt konstruksjon papir og sikkerhet saks og la dem cut to 2 x 8-tommers strimler av papir. Pakk en stripe i en sirkel og bånd lukket for å danne den inchworm hodet, fest på googly øyne og tegne en munn med en vaskes markør. Pakk den andre papirstrimmel rundt en blyant å danne tre buer langs stripen. Spray papiret med vann og la det tørke i buet kroppsfasong. Bånd eller lim kroppen til hodet.


Relaterte artikler