Hvordan fortelle falske pass

08/16/2010 by admin

Hvordan fortelle falske pass

I løpet av minutter, kan alle kjøpe falske eller "nyheten" pass. Kriminelle bruker disse pass å begå forbrytelser eller flykte fra landet ulovlig. Straffen for passport svindel er alvorlige; Violators møte 5 til 10 år i et fengsel. Setningen hopper til 15 år hvis lovbruddet i forbindelse med narkotikahandel narkotika eller narkotika. Hvis passport svindel er begått i hensikten for nasjonal eller internasjonal terrorisme, er den maksimale straffen 25 år i et fengsel. Undersøke passport nøye og stole på magefølelsen hvis du føler noe ikke er riktig.

Instruksjoner

• Undersøke overflaten av passport. Føle for endringer i tykkelse, opphøyde kanter, støt eller spor av limet. Det kan ha re laminert eller limt tilbake sammen etter endres.

• Undersøke fotografiet. Sammenlign bildet til person presenterer passport. Kontroller at de er samme person.

• Sjekk fødselsdato oppført på passport. Se på pass holderen og undersøke om de er alderen som er oppført. Vurdere ber om et førerkort til å godkjenne datoen i passet.

• Sammenligne informasjonen i sonen for maskin-lesbar med informasjonen de tomme feltene ovenfor. Ofte glem forgers å endre MRZ som det faller innenfor andre kodet tekst. MRZ informasjon er teksten på bunnen av passport som ser skrevet. Den bør inneholde navnet, utløpsdato og passnummer blant tall og symboler (<>,, #). Alle opplysninger må samsvare.

• Kontroller holografiske symboler (hvis passport har noen). Se etter feil eller mangler brikker av hologrammer. Bruke et forstørrelsesglass hvis du har.


Relaterte artikler