Hvordan lage drivved for et akvarium med bjørk

09/25/2010 by admin

Hvordan lage drivved for et akvarium med bjørk

Legge til bjørk drivved til et akvarium er en enkel måte å forbedre alle fisken tank. Driftwood gir akvarier et mer naturlig utseende og gir fisken mer naturlige miljø. Driftwood du kan finne på pet og dammen butikker kan være svært kostbare. Spar penger ved å fikse og herding et stykke bjørk drivved selv. Les videre for å lære å lage drivved for et akvarium med bjørk.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Velg stykke bjørk. Velg et stykke tre som ikke kommer fra en forurensede området fordi giftstoffer kan lekke inn akvariet vann og skade din fisken. Kontroller at stykke bjørk passer inni akvariet ditt.

• Fjerner bjørk av noen løs bark med en hard-bristled stålbørste. Sand ned noen skarpe hjørner som kan skade fisk skalaer og øyne.

• Kok bjørk drivved i en stor gryte med vann i to timer å drepe noen parasitter og mikroorganismer bor i skogen. Kok større stykker ett avsnitt om gangen. Plasser den ene enden av drivved i potten og deretter koke den for en time. Deretter snu tre og kok den andre enden i en time. Dumpe ut vannet og skrubbe bjørk med hard-bristled pensel fjerne løs bark og Trestykkene. Gjenta kokende og skrubbe prosessen tre ganger.

• Tørr bjørk i solen i to uker. Drivved må være helt tørt både innvendig og utvendig. Sjekk tørrhet i bjørk ved å bryte av et lite stykke. Kontroller bjørk ikke "grønn". Hvis det er myk og smidig i stedet for sprø, så den trenger lengre tørketid. Plasser drivved i solen i to uker og deretter kontrollere tørrhet nivået igjen.

• Nyt bjørk i en liten balje med vann. Kontroller at drivved er helt dekket. Denne prosessen soaking bidrar til å fjerne tanniner, som er naturlige forbindelser finnes i tre som vil lekke og skape "svart vann." Nyt bjørk i en uke eller til "black water" effekten er redusert. Endre vannet annenhver dag.

• Plasser bjørk drivved i akvariet ditt. Nyt.


Relaterte artikler