Morsomme gaver til en 70 år gammel

06/16/2013 by admin

Morsomme gaver til en 70 år gammel

70-årsdag er virkelig milepæl i året, og det er en rekke morsomme ideer som kan lyse dagen for septuagenarian i livet ditt, enten det er dine foreldre, besteforeldre, onkel, tante eller venn. Bidra til å gjøre ham føle evig ung gjennom gleden av latter.

I hunden år er jeg død

Hvis mottakeren har sykelig strek, er en lue med en tegneserie hunden døde og slagordet "In hunden år er jeg død" sikker å knekke et smil. Gifts.com sier, "Glem slagordet,"Over bakken." "In hunden år er jeg død" virkelig hammere hjem ideen om at du ikke er Gettin ' noen yngre.»

Det tok 70 år å se denne gode

En t-skjorte som sier hva som kan være innlysende for bursdag jenta: "det tok 70 år å se dette god" er en can't-savner på store 7-0. Design kommer i flere farger og kutt og vanligvis koster mellom £13 og £19 på de fleste nettbutikker.

Alder øker med vin

Den senior vin aficionado, et skilt som sier "Alder forbedrer med Wine" er en perfekt gave å henge i en bar område eller brennevin skap. Fleste er kjent med at alder forbedrer vin, men dette tegnet viser den nylig døpt 70 år gamle at få eldre kan være enklere med et herlig glass vino.


Relaterte artikler