Tegn & symptomer på infeksjon etter visdom tennene ekstraksjon

08/20/2011 by admin

Tegn & symptomer på infeksjon etter visdom tennene ekstraksjon

Utvinning av visdomstennene oppstår vanligvis snart etter de begynner å bryte ut på overflaten av tannkjøttet. Fleste har ikke nok plass til disse tennene i munnen, og uten et uttrekk visdomstennene bli påvirket. Infeksjon etter prosedyren er en av komplikasjoner som kan oppstå etter en visdom tennene ekstraksjon.

Smerte

Smerte er vanlig etter en visdom tennene ekstraksjon, men når det blir mer alvorlig dagen etter operasjonen, kan det være et tegn på infeksjon. Smerten begynner å avta etter utvinning prosedyre, men når tannkjøttet og utvinning området er infisert, smerter øker jevnt og trutt.

Feber og frysninger

Infeksjon på utvinning området kan føre til feber overstiger 37.8 grader C, ifølge TeethRemoval.com. Pasienter som høy feber bør se en lege umiddelbart til å behandle infeksjoner. Antibiotika behandle infeksjon på utvinning området. I tillegg til feber, kan noen pasienter oppleve frysninger.

Hevelse

Området hvor en utvinning foregår vil hovne opp når en infeksjon. Etter utvinning prosedyren vises munn og tannkjøttet hovne som en vanlig effekt av prosedyren. Når hevelse ikke minsker munnen helbreder eller synes å bli verre, er det en indikasjon på en infeksjon.

Dårlig smak

Infeksjon årsaker en dårlig smak i munnen, som kan eller ikke kan smake salt, ifølge TeethRemoval.com. Behandling for en infeksjon av utvinning området eliminerer smaken fra en infeksjon i munnen.

Utslipp

En alvorlig infeksjon kan føre en utslipp fra utvinning området. Det er sjelden at en infeksjon etter en tann fjerning kan forårsake en infeksjon som krever sykehusinnleggelse, men i enkelte alvorlige tilfeller, området må dreneres og intravenøs antibiotika administreres.


Relaterte artikler