Vise din Fine samleobjekter i en porselen skapet

11/06/2010 by admin

Vise din Fine samleobjekter i en porselen skapet

Kina skap er store og ofte utsmykkede møbler som vanligvis sitter i spisestuen eller kjøkkenkrok og hold din fine Kina eller andre spesielle retter. De kan også tjene som raritetsbutikker skap i andre rom i hjemmet ditt og holde alt du ønsker. Frontene av skapdører er laget med glass og noen skap har belysning. Dette gjør dem et perfekt sted å lagre fine collectable objekter som er arvestykker eller produkter du samler som en hobby. Kina kabinett beskytter elementene fra faller av hyller og bryte. De også holde dem støvfritt og utilgjengelig for små barn eller kjæledyr.

Instruksjoner

• Rave brikkene slik at høyere varene er mot bakveggen av china skap og kortere varene er foran. Dette gir betrakteren til å se mer av dine samleobjekt.

• Roter den fine samleobjekter hvis du ikke har plass til å lagre alle av dem i din Kina kabinett. Du kan lagre dem i en sikker plassering, for eksempel en kjeller, loftet, kabinett med tre dører eller selv skuffer av din porselen skapet. Dette gjør samlingen ser nye igjen når du endrer ut brikkene.

• Bruk bøker, murstein eller andre flate objekter i din Kina kabinett å heve noen av dine fine samleobjekt. Dekk flat objektet med en sateng eller blonder klut til å skjule den. Dette skaper interesse i kabinettet og reiser objektene så de kan bli sett bedre.

• Store samleobjekter som er flatt på lavere hyllene i din Kina kabinett. Dette viser dem på en mer effektiv måte. Du kan skråstille dem litt med stabler av magasiner eller andre elementer du dekker med et dekorativt tøy slik at betrakteren til å se dem mer tydelig.

• Henge lett eller små samleobjekter på bakveggen Kina kabinett med krok og loop bånd eller magnetiske strimler. Dette gjør bruk av bortkastet loddrett plass og gir rom for flere av dine samleobjekt.


Relaterte artikler