Hvordan å Tone og mister magen fett

11/04/2012 by admin

Hvordan å Tone og mister magen fett

Overflødig magen fett er skjemmende, og øker risikoen for høyt blodtrykk, hjerneslag, diabetes, hjertesykdom og ulike typer kreft. For å miste fett i ett område av kroppen, må du redusere fett over hele kroppen. En restriktiv diett eller hundrevis av sit-ups vil ikke tone og bli kvitt magen fett. For å oppnå en tonet, flat mage, tar det en kombinasjon av kosthold og mosjon.

Instruksjoner

• Få en gym medlemskap på et lokalt treningssenter. Bli et treningsstudio som er lett tilgjengelig vil holde deg fra å lage unnskyldninger for ikke å gå.

• Måle kroppfett og omkretsen av livlinjen å holde oversikt over fremdriften. Lege eller trener på helsestudioet kan hjelpe deg med dette.

• Spise opptil seks små, næringsrike måltider fordelt på dagen. Spise vil ofte holde stoffskiftet flytte og holde deg fra trangen resultat-sabotere mat. Velg fiber-rik, hele korn matvarer og unngå høyt sukker produkter og mettet fett. Alltid spise frokost for å hoppe i gang stoffskiftet og unngå hoppe måltider. Hoppe måltider utløser kroppen å gå inn i overlevelse modus og det holder på fett i stedet for å brenne den.

• Innlemme vanlig kardiovaskulær trening i din livsstil å brenne kalorier. Kardiovaskulære øvelser inkluderer kjører, svømming, sykling eller trene på elliptisk maskin eller trapp klatrer.

• Trening med vekter bygge muskel masse og tone kroppen din. Muskel masse holder du brenne kalorier selv om du har sluttet å jobbe ut, og tar mindre plass enn fett. Vekttrening er viktig fordi det toner og strammer musklene som vises etter fettet har brent av kroppen din.

• Målrette magen med mage øvelser som sit-ups og crunches side svinger. Når magen fettet har smeltet bort, vises tonet magemusklene.

• Drikk 8-10 glass vann per dag å bo hydrated. Vann flushes systemet og holder leddene fra stivne.

• Begrense alkoholforbruket. Alkohol har ingen næringsstoffer og er full av tomme kalorier som fører til mage fett.

• Unngå får stresset. Økt stressnivå utløse stress hormonet kortisol, som har vært knyttet til magefett. Meditasjon og puste dypt kan bidra til å redusere stress. Hvis det er nødvendig å holde stress nivået ned oppgavene representant på jobben.


Relaterte artikler