Helsekost som gir deg energi

04/28/2010 by admin

Helsekost som gir deg energi

I stedet for en høy-kalori brus eller sjokolade å avverge henger energi, kan du prøve en av helsekost nedenfor. Du vil oppleve en økning i energi uten alle sukker, tilsetningsstoffer og endelig krasj av junk mat. Spise sunt, Nærings tette mat, trene og administrere din vekt er de beste måtene å sikre nok energi til å gjøre det gjennom dagen.

Havremel

Havremel er ypperlig for frokost, men kan også være en energigivende snack. Havremel fullpakket med protein, og inneholder også vitamin E, sink, jern og selen. Havre er komplekse karbohydrater, som gir nødvendig kalorier for energi bruk. Havremel er også høy i løselig fiber. Ifølge American Heart Association, er løselig fiber tenkt å senke kolesterolet (spesielt dårlige kolesterolet LDL), redusere risikoen for hjertesykdommer. For å oppleve alle fordelene med havregryn, Hold deg unna chat. De fleste instant havremel inneholder mye sukker, en flott måte å oppleve etterslep i energi. For en endring, kan du prøve stål kutt havre ellers kjent som Scottish havre.

Druer

Rød og andre mørk flådd druer er fulle av antioksidanter og mangan. Mangan hjelper kroppen din til å opprettholde normale blod sukker nivåer, som spiller en viktig rolle i marinering ditt energinivå. Druer er også en god kilde til Thiamin, kalium, vitamin C og B6. Som de fleste mennesker ikke får nok vann hver dag, hjelpe druer også fylle oppbrukt vannstand. Rik på energi gir næringsstoffer, druer er også praktisk og lett å spise. De er flott for en rask, på farten snacks. Prøve fryser dem for en kul sommeren godbit. Druesaft gir noen av de samme fordelene som hel frukt, men mange kommersielt pakket merker inneholder mye sukker, så pass på å lese etiketten før forbruker.

Mandler

Unse per unse, mandler er mest næringsrik av alle muttere. De er høy i vitamin E som mineral magnesium som er avgjørende for å konvertere sukker til energi. Mandler er en god kilde til protein, flott for vedvarende energi. Mandler er vanligvis tilgjengelig året rundt og en god mat å spise på farten. Prøv å innlemme noen i salat eller yoghurt for en enda bedre energi boost. Husk å sjekke etiketten før du kjøper som noen forberedelse metoder, som tørr steking, gir ofte mye salt.

Squash

Squash er en stor kilde til komplekse karbohydrater, som enkelt konverteres til energi. Squash er også fylt med vitamin B1 og C og folsyre og kalium. Vinter squash som butternut, eikenøtt eller gresskar er også rik på vitamin B6. Sommer squash---zucchini, gule crookneck---selv om høyere vanninnhold, er fortsatt en utmerket kilde til energi gi vitaminer. Tilgjengelig i en rekke typer, squash er allsidig mat som kan kokes i en rekke måter. Du kan steke eller grille og spise den vanlig eller kombinere med andre ingredienser for å lage en gryte eller brød.


Relaterte artikler