Hva trenger du å bli en sport Agent?

09/24/2011 by admin

Bli en sport agent er en karrierevei som krever dedikasjon til flere år med forberedelser. Ifølge PayScale, kan den gjennomsnittlige sport agenten forvente mellom £28,423 og £90,819. De beste sports agentene i verden tjene millioner av dollar i året og representerer noen av de mektigste navnene innen idrett.

Utdanning

Bli en sport agent vil gjør ikke krever en grad, men de fleste har minst en bachelorgrad. Men foretrekker mange organisasjoner og ligaer agenter som representerer sine utøvere å ha en mastergrad. I tillegg har mange sports agenter juridisk embetseksamen. En lov grad kan være viktige for en sport agent fordi de vil ofte være håndtering komplekst og komplisert kontraktsforhandlinger.

Internship

Fullfører et internship hos en sports management fast vil hjelpe deg bli en sport agent. I utplasseringen din vil du kunne lære hvordan en sport agent og sport management agency opererer på en dag i dag ut grunnlag. Virkelige opplevelse er avgjørende i å bli en sport agent fordi under forberedt og under utstyrt vil føre til uønsket profesjonelle resultater. Som praktikant, kan du lage profesjonelle kontakter og lære finere industrien.

Sertifisering

Profesjonell sertifisering er nødvendig for å bli en sertifisert idrett agent. Sertifiseringskrav kan variere fra profesjonell idrett league til profesjonelle sports league. Velg en sport som du er interessert og lære de nødvendige representerer utøvere i de ulike ligaene kravene. Noen ligaer krever deres sport agenter har en avansert grad. Betale et søknadsgebyr, samt bestått en eksamen og bakgrunn sjekk er alle del av sertifiseringsprosessen for de fleste alle ligaer.

Markedsføring

Markedet tjenester til potensielle kunder som trenger en agent. Delta enkelte idrettsutøvere pro dager. Mest avanserte spillere vil ha en dag hvor de vil invitere agenter og pro speiderne å se dem trening. En agent er det viktig å ikke kontakte en potensiell klient direkte til de har annonsert sin intensjon om å bli profesjonell. Tidlig kontakt med en spiller er en NCAA brudd. Kontakt college trener for perspektiv klienter for å introdusere deg selv og tilby dine tjenester til hans spiller eller spillere. Du kan også kontakte tidligere trenerne ønskelig spilleren. For eksempel, kontakte videregående trener for en vellykket college-spiller. Sjansene er de spiller fortsatt holder kontakten og tar råd fra sin videregående skole coach.

Representasjon avtale

Registrer en klient til en avtale om du representerer ham som en agent. Putting denne avtalen på papir sikrer at utøveren ikke kan representeres av en annen agent eller byrået. Avtalen skal omfatter betalingsbetingelsene. De fleste agenter samler en prosentdel av kontrakten som de forhandle for utøveren.


Relaterte artikler