Bryllup dag bønner til middag

03/29/2010 by admin

Bryllup dag bønner til middag

Mottak middag er en viktig hendelse som markerer nygifte parets første måltid sammen. Tradisjonelt er ære sier nåde på bryllupsdagen gitt til religiøse eldste officiating på seremonier (dvs. presten). Imidlertid kan bryllup måltid bønn bli resitert av bruden, groom eller andre æret Gjesteanmeldelser.

Betraktninger

Når leder en bryllup dagen bønn, bør tonen i velsignelse alltid være en av takknemlighet og bevisst takksigelse. I tillegg til unionen av paret, kan spesielle merknader gjøres å ære familien av bruden eller brudgommen, spesielt familiemedlemmer som har motgang. Og ikke glem å takke for mat og fellesskap du dele på denne auspicious måltid.

Levering

Før måltidet starter, gi hensyn til levering av bønn. Anta at store resepsjonen haller vil kreve bruk av forsterkning utstyr. Spørre-DJ eller bandet til å tillate deg å bruke deres mikrofonen når det er nødvendig. Gjestene kan delta hender stående langs veggene slik at hele partiet å delta i en enkelt bønn. Alternativt tilordne hver tabell en bønn leder som gjentas de viktigste bønnen for den lille publikum.

Eksempel 1

Velsignet Herren, vår Gud, som opprettet glede og glede, kjærlighet og brorskap, kan du være vaktmester og tilsynsmann ekteskapet. Denne unionen kan merke og ære evig kjærlighet (Sett inn brudens og brudgommens navn). Vi takker våre bryllup dag fest og kjærlighet i denne parets hjerter. Amen.

Eksempel 2

Nådig Gud, våre hjerter er full av glede på denne dagen som vi merke unionen av (Sett inn brudgommen navn) og (Sett inn brudens navn). De har kommet før du og dine barn til å løfte sin kjærlighet for hverandre. Du kan gi dem visdom og fred i deres fagforening og alle saker av livet. Gi dem gaver av vennlighet og tålmodighet temperament deres sinne og kvele flammende lidenskaper. Som vi vitne til deres fagforening, vi ber om at du velsigne disse festlighetene og godta ydmyke takk for fest. Amen.


Relaterte artikler