Hvordan fjerne en hul veggen anker

04/21/2010 by admin

Hvordan fjerne en hul veggen anker

Hul veggen ankere brukes til å sikre et objekt på veggen når det finnes ingen stud. Denne veggen anker er vekt-vurdert å holde fra liten, lightweight elementer til store, tunge elementer. Hul veggen ankeret settes gjennom boret pilothull (med unntak av selvet boring anker) og det utvider seg eller sprer seg når det trykkes gjennom hullet. Metoden fjerning av en hul veggen anker er basert på hvordan det forblir forankret til veggen når det er installert.

Instruksjoner

• Fjern anker Pocket fra sentrum av hule veggen ankeret med variabel hastighet bore. Dette trinnet er den samme for alle hul veggen ankere.

• Ta en hul vegg plugg ved å stikke en skrutrekker inn slutten av ankeret så langt som det går. Vri ankeret og trekke ut samtidig. Bruk variabel hastighet drill og bor for å skru en selv boring hul veggen anker.

• Kuttet en stripe av maske tape og plasser den over anker hullet i veggen. Et tynt lag med gips sammensatte fordelt tape og la det tørke. Når første strøk av sammensatte har tørket, Påfør et andre lag og la tørke. Lett sand lappen med 100-korn gips sandpapir til det er glatt og på veggen området.

• Ta en hul veggen veksle bolt ved å fjerne anker Pocket med drill. Hul veggen veksle bolten har en vingeskruen på baksiden som faller inn i veggen når skruen fjernes.

• Strike leder av metall ermet hul veggen ankere, molly skruer og plast winged ankere å presse hodet inn i veggen. Du trenger bare å treffe ankeret vanskelig nok å lage et innrykk i veggen. Treffer ankeret kan noen vanskeligere punkteres gips i dette området, slik at du med et større hull å lapp.

• Spre gips sammensatte over innrykket med kitte kniven, og la det tørke. Lett sand med gips sandpapir å glatte og nivå reparasjon. Oppdatere etter behov.


Relaterte artikler