Ideer for barnas sport dag temaer

09/10/2010 by admin

Ideer for barnas sport dag temaer

Ferier, fødselsdager, og partene eller sammenkomster for barn er en morsom tid å ha en sport-themed dag. Det er også en måte å feire før eller etter en sportspill. Opprette alderstilpasset moro med spill, mat og dekorasjoner vil gjøre din dag en suksess. For en ekstra fordel, la barna hjelpe med forberedelse og bidra med sine ideer.

Dekorasjoner

Dekorer for sport eller idrett du har valgt. For å støtte et bestemt lag, vises en jersey og team brukerutstyr, legg deretter ballonger og vimpler i lagets farger. Gi Kunstutstyr for barna å lage håndverk eller bilde av sporten eller en favoritt spiller.

På spillet

Har en mini bakluke før eller etter et barn sportspill. Gir sunn snacks for å holde spillerne energi, og rikelig med vann og juice eller sport drikke. La barna dekorere bilen med vaskbare vinduet indikatorer som støtter deres team. Inviterer andre barn fra teamet, og oppfordrer barna til å være gode sports tilbyr småretter til motstanderlaget.

Party Spill

Spill alder-passende spill relatert til sporten. Beholde konkurranse lavmælte og legge vekt på deltagelse. For fotball, har barn overskrifter med ballonger, prøver å holde ballongen i luften så lenge som mulig uten å berøre det med sine hender. For sport som involverer kjører, mål og barn løp. Gi barna mulighet til å foreslå spill.

Mat og Snacks

Gjøre snacks som gjenspeiler sporten. Dekorer runde informasjonskapsler eller cupcakes som baseballs eller fotballer. Lage en kake som ser ut som et felt mål i begge ender.


Relaterte artikler