Interaktive spill for barn å identifisere konstellasjoner

11/16/2010 by admin

De siste 6000 år, har astronomer og poeter knyttet stjerner i gjenkjennelig konfigurasjoner. Konstellasjoner hjelpe segmentere himmelen i forståelig størrelser. De fungerer som minne hjelpemidler for folk å finne en stjernes plassering, for eksempel stjernen Rigel i foten av Orion. Interaktive spill introdusere barn til store konstellasjoner og måter som astronomer har koblet stjerner.

Søke

Har barn besøker at søke en star-flekkete himmelen for konstellasjoner. For eksempel gir KidsAstronomy.com et utfordrende spill som barna må søke etter en bestemt konstellasjonen, som Ursa Major, i en nattehimmelen. Rulle over en knapp der det står "Se the konstellasjoner" og barn kan studere konstellasjoner i hvite linjer. Rulle ut knappen og Finn stjernebildet blant hundrevis av stjerner.

Tatt tester

Barn kan lære om konstellasjoner via online spørreundersøkelser som gir en vitenskapelig bakgrunn av stjernebildet og tilhørende bildet. Funbrain.com's "The Space Hopper spillet" tilbyr constellation quizer som dekker enten dusin konstellasjoner dyrekretsen eller store 27 konstellasjoner. Barn kan ta en lett flere valg quiz eller den utfordrende versjonen, som krever dem til å skrive inn stjernebildets navn.

Matchende

Har barna leke interaktive matchende spill der de par en konstellasjon eller mønster, til bildet som inspirerte stjernebildets navn. For eksempel tilbyr Harcourt skolen utgivere "Stjernetittere," i hvilke barn prøve og tilpasse et diagram over en konstellasjon, som Pegasus, til en berømte karakter fra en gammel gresk eller romersk historie. Barn har til å sortere gjennom et halvt dusin bilder, fra en bevinget hest til dronning på en trone, til å identifisere den aktuelle bildet. Hvis barnet har identifisert bildet riktig, superimposes spillet bildet over diagrammet.

Kartlegge stjerner

Barn kan åpne himmelen kart på Internett og vise konstellasjoner kartlagt fra forskjellige posisjoner avhengig av plasseringen. AstroViewer gir et interaktivt verktøy som brukere kan klikke på bynivå som New York, Los Angeles, Roma, London, Sydney og Singapore, og vise plasseringen av store konstellasjoner på himmelen i sanntid. Navnene av konstellasjoner, som "Great Bear", "Little Bear", "Tvillinger" og "Hero", er forenklet for å aktivere barn å raskt identifisere konstellasjoner. Visningen tilbyr også nøyaktig dato og klokkeslett i øvre høyre hjørne.


Relaterte artikler