Typer treet frø

01/12/2011 by admin

Typer treet frø

Med mer enn 20.000 ulike typer trær kommer frø åpenbart i mange varianter. Løvtrær, også kjent som broadleaved trær, har merkbar karakter å slippe blader om høsten og gi blomster og frukt som bidra til å spre frøene. Bartrær produsere kjegler som inneholder frø, i stedet for blomster, og holde nålene hele året. Begge avhengige av vind og dyr å spre frø for reseeding befolkningen.

Nakenfrøede planter frø kjegler

Typer treet frø

Gymnosperms er ikke-blomstrende trær som produserer frø vurdert naken, men stammer fra bartrær. Et eksempel på denne typen frø er en Kongle, eller barlind frø. Denne stilen kan sammenlignes med andre bartrær som Douglas fir, som skjuler bare ett frø under hver skala av sin papery kjegler.

Liste over frø

Typer treet frø

Liste over trær har eggstokkene som produserer frø og av løvfellende variasjon. Disse trærne produserer vanligvis flere frø i en frukt, som typisk eple eller pære trær. Trær som produserer frukt huse en enkelt frø, eller grav, som en plomme eller kirsebær treet, også tilhører den største klassifiseringen av treet frø, som de blomster og eggstokkene.

Liste over vingene, Pods og skall

Typer treet frø

Liste over frø har også en klassifisering av frø som er innkapslet i vingene, pods eller husks, som Drilling helikopter forbundet med lønn trær. Trær som produserer pods elms og ASK og har generelt pods dekker frøene ligger ved foten av det med vinger som hjelpe drive og spre dem. En annen kategorisering i største frøet er de som er innkapslet i skall eller hard avskallede strukturer som krever bryte fra hverandre til å spire. Valnøtt trær er et godt eksempel på denne typen treet frø.


Relaterte artikler