GM keyless ekstern programmeringsinstruksjoner

12/15/2011 by admin

GM keyless ekstern programmeringsinstruksjoner

Instruksjoner for programmering GM biler keyless oppføring fjernkontrollen varierer mye, selv innenfor en gitt merke og modell. For eksempel har Chevrolet biler ikke mindre enn 16 sett med instruksjoner for sine biler, ingen av disse er utskiftbare. Noen bruker en ledning i Boot.ini, noen bruker en dataport under rattet, noen krever knappene trykkes samtidig på fjernkontrollen og andre krever nøkkelen slås et visst antall ganger. Gitt prisen for å ha en GM forhandler gjøre programmeringen du---opp £65 per ekstern---finne ut instruksjoner for bilen din kan spare deg mye penger i lønnskostnader.

Instruksjoner

• Se opp GM bilens merke, modell og år på programyourremote.com. Dette er langt det første stedet å lete, hvis du ikke har instruksjonene i brukerhåndboken. Området har rundt tre dusin gjør og bryter ned instruksjonene etter modell og modell. Navigeringen på området er selvforklarende.

• Finn GM bilen brukerhåndboken på ownersmanualsource.com. GM biler kjennetegnet det er Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Hummer, Pontiac, Oldsmobile og Saturn. Navigeringen på området er selvforklarende.

• Ring rundt til forskjellige GM forhandlere, men bare som en siste utvei. Du kanskje vil kalle forhandlere utenfor ditt område, eliminere deres motiv gjennomgangsstatus programmeringsinstruksjoner for å tau deg inn i butikken for dem å utføre tjenesten.


Relaterte artikler