Fysiske aktiviteter for to-åringer

11/09/2016 by admin

Fysiske aktiviteter for to-åringer

To-åringer lærer å mestre Turgåing, løping, hopping og klatring. Med enkel utstyr og tett oppsyn av voksne, kan barn utvikle deres nye grov motoriske ferdigheter. Gi fysiske aktiviteter som baller og musikk og bevegelse å utvikle deres nye evner. I tillegg tilby muligheter til å svinge, lysbilde og blitt dyktige til å bruke ride på leker.

Aktiviteter med baller

To-åringer kan sparke en ball frem. De er også kunne kaste en ball halvstikk og fanger en rullet ball. Disse aktivitetene bidra til å utvikle balanse og koordinasjon. Gir store, lyse plast baller, store stranden ballene og store gummiballer, som de er mest hensiktsmessig baller for småbarn. Opprette spill med baller som å styrke grov motoriske ferdigheter som rullende baller og tilbake mens du sitter. Spill pjokk basketball med en skittentøyskurv.

Musikk og bevegelse aktiviteter

Gi sang og dans aktiviteter for å utvikle grov motoriske ferdigheter og hånd-øye koordinering. To-åringer nyte dans på forespørsel. De også nyte banging og risting husholdning instrumenter og husholdningsartikler som kasseroller og lokk og beholdere med bønner i dem. Småbarn elsker finger spiller og kan handle ut rop og sanger. Gode eksempler på fingeren skuespill for 2-åringer er «The Itsy Bitsy Spider» og «Five Little Monkeys.»

Svinger og lysbilder

Solid, små plast lysbilder med små stiger og lav ramper passer for 2-åringer, og tillate dem å praktisere klatring og scooting. Overvåke barna tett på lekeplassen utstyr, som de kan prøve å hoppe fra toppen av lysbildet. Småbarn elsker bevegelse av en sving og nyter prøver å pumpe bena seg å lage en tilbake og frem bevegelse. Bruk en swing med en pjokk stol og et miljø stroppen. Aldri avreise en pjokk uovervåket i en sving.

Ride på leker

Ride på leker hjelpe barna lære brutto motorstyring. Ride på leker er utformet slik at en toddler's føttene berøre bakken eller pedalene og tillate hans kroppsvekt å hjelpe push sitte-på leketøy rundt. Gi ride på leker som scootere og trehjulssykler 10-tommers hjul å hjelpe barn lære balanse og styring. Når barnet blir 3, kan han vanligvis pedal en tricycle samt balansen på en fot i flere sekunder.


Relaterte artikler