Håndlagde gaver til en 21-årsdag

02/24/2012 by admin

Håndlagde gaver til en 21-årsdag

Mens de fleste førsteamanuensis snu 21 med treffer den lovlige alderen for å drikke alkohol, kan du gå utover kjøpe bursdag jente eller fyren den første drinken i bar / restaurant ved å lage en håndlaget gave. Slik gave kan bli et minnesmerke som minner mottakeren for år bursdagen milepæl.

CD

Forberede en blandet spilleliste og brenne den på en CD for å spille som venner samles for det 21-årsdag partiet eller mens seg klar for den nye 21-år gamles første natt ute på byen. CDen kan bli bakgrunnsmusikk som bygger entusiasme og forventning for resten av natten. Da spilte i måneder eller år fremover, vil det tjene som en påminnelse om at spesiell bursdag.

Nattklubben og baren Directory

Bygge den nye 21-åringen en katalog av lokale barer. Fyll en dokumentordner med sider med informasjon om lokale barer, tavernaer, nattklubber, restauranter og salonger. Vis adressen, telefonnummeret og nettstedet plassering og åpningstider. Gi en prisklasse for drinker serveres på hver etablering. Merk en favoritt eller signatur drink hvert sted tilbyr. Sørg for å inkludere telefonnumre etter drosjefirmaer også så han kan komme trygt hjem.

Bursdag Glass

Dekorere et glass for den nye 21-år gamle å drikke fra. Kjøpe et vanlig martini, vin eller margarita glass. Bruke glasset craft maling til paint glass i en rekke farger. Legger til mottakerens navn i glass eller bare "bursdag jente" eller "bursdag gutt." Drikke ut av at spesielle glass kan selv bli en bursdag tradisjon.


Relaterte artikler