Hva er den sjeldneste øyenfarge?

06/17/2013 by admin

Hva er den sjeldneste øyenfarge?

Iris er en muskuløs membran rundt Eleven. Det styrer mengden av lys inn i øyet. Øyefarge, avhenger av mengden og typen av pigmenter i iris i øyet. Violet er den mest sjeldne øyenfarge. Det er antatt å være en mangel på nok pigment i iris å dekke blodkar. Denne tilstanden gir fiolett når lyset reflekteres. Etter violet, grønn er den mest sjeldne øyenfarge.

Identifikasjon

Genetikk påvirker øyenfarge og det er flere gener involvert i øyet farge utfallet. Genene for både mor og far påvirke sannsynligheten for et barns øyenfarge. De viktigste øye fargene i synkende felles er blå, grå og grønn. Utover de viktigste fargene er variant nyanser av farge og kombinasjon farger. Disse inkluderer hazel, gult, fiolett og svart (mørk brun).

Historie

Endringer i øye farger er fra genetiske mutasjoner. Noen forskere tror at blå øyne begynte med en person som bor ved Svartehavet. Forholdet mellom verdensomspennende øye farger har endret hele tiden. Dette skyldes ulike grupper blander. Selv i de siste 100 år, har forholdet endres merkbart.

Geografi

Befolkningen i vestlige Russland, landene rundt Østersjøen og nordlige deler av de skandinaviske landene inkluderer en stor del av folk med blå øyne. Landene også inkludere en betydelig mengde grå øyne folk. Blå øyne finnes hovedsakelig i Europa og Nord Amerika. I Asia, Sør Amerika og Midtøsten land, brun er den dominerende øyenfarge. Grønne øyne er en av rarest øye farger. Grønn-eyed folk finnes hovedsakelig i Storbritannia, Irland og fra kontinentet. Island, grønne er imidlertid de vanligste øyefarge etter blå.

Misforståelser

Øyne pleier å se forskjellig avhengig av lys kvaliteten og intensiteten. Fargene på rommet og en persons klær kan gjøre øynene synes å være en annen farge. Make-up påvirker også hvordan øynene ser ut. Øye farger kan endre med alderen, og noen som har brune øyne kan utvikle nøttebrune øynene over tid.

Teorier/spekulasjon

Genetikere har identifisert visse gener med noen øye farger. Men er det fortsatt store ukjente faktorer forstå øye steinbunn. Noen av hva er forstått er at minst to gener er viktigste faktorene i å skape en persons øyefarge. Også påvirke gener påvirker øyefarge også andre aspekter av en persons utseende. Helt ulike gener er forbundet med grønne grå og blå øyne med brun Inneslutninger. Definisjoner for øye farger brukes i mer generelle vilkår, som kan skape forvirring. Øye farge definisjonen for nøttebrune øynene betyr vanligvis en kombinasjon av grønne, blå gull og brun, med uregelmessig mønstre. Hazel brukes imidlertid også for andre øye farger som ikke kan defineres andre steder.


Relaterte artikler