Bruke en Velg diagnostics HCG dipstick

11/09/2016 by admin

Bruke en Velg diagnostics HCG dipstick

Velg Diagnostics markedsfører to typer testpakker som er utviklet for å teste for tilstedeværelsen av hCG i urinen som indikator for graviditet. Food and Drug Administration (FDA) kliniske laboratoriet forbedring endringer (CLIA) av det amerikanske Department of Health har fravikes behovet for medisinsk sertifisert personell å utføre peilepinnen testen, og det kan utføres uten direkte tilsyn. Men det skal utføres i et laboratorium eller legekontoret, og er ikke angitt for på hjemmebruk.

Instruksjoner

• Fjern alt innholdet fra boksen og bekrefte at kit inneholder en krukke med dipsticks og en farge-endring diagram og at utløpsdatoen er gyldig.

• Sette på engangs hansker. Dypp puten slutten av staven i urinprøve og trykk lett for å fjerne overflødig. Plasser over hetten av beholderen. Vent i 1 minutt å se en intens farge endre, desto mer intense fargeendring, mer hCG finnes. Vent 3 minutter å bekrefte en negative testresultater, dvs ingen endring i farge.

• Sammenligne resultatene synlige på pinne til forventede resultater på siden av beholderen å bekrefte et utvalg. Resultater bør viser en klar fargeendring og være utpreget positiv eller negativ. Farge-endring bør være mørk lilla etter 1 minutt for positive og ingen endring etter 3 minutter for negativ. En fargeendring i midten av området er ikke tegn på graviditet, men kan indikere en annen tilstand som bør drøftes med lege, siden en oppfølging blodprøve kan være nødvendig.

• Rapporterer resultatet i innkjøpsrekvisisjoner-skjemaet og gå tilbake til medisinsk veileder. Kast test pinne i beholder for forurenset avfall. Tilbake i test kit til riktig, og prøve container i kjøleskapet, eller levere å de passende medisinsk personell.


Relaterte artikler