Hvordan lage øyenbrynene tykkere

12/19/2012 by admin

Som vi alder, har våre øyenbryn en tendens til å bli tynnere. Overdreven plukker og hår fjerning, kjemoterapi, medisinering, brannskader, dårlig ernæring, genetikk eller bare en øyenbryn trim gått galt er alle faktorer som bidrar til tynne øyenbrynene. Det er flere tilnærminger til tykke øyenbryn - behandlinger varierer fra naturlige løsninger til make-up triks for kostbare kosmetiske prosedyrer.

Instruksjoner

• Få kosmetisk øyenbryn behandlinger. Disse er analog hårtransplantasjon hår er fjernet fra andre deler av kroppen (vanligvis hodet) og kirurgisk implantert. Nye transplanterte hårsekkene gå gjennom en helbredende periode når de blir akseptert av kroppen og begynner å vokse eller avvises og prosedyre gjentas. Disse behandlinger kan være kostbart og smertefullt, men også viser positive resultater. Se delen ressurs for mer informasjon på kosmetisk øyenbryn behandlinger.

• Bruk make-up til å skape en illusjon av fyldigere øyenbrynene. Dette er den enkleste og billigste måten å gjøre øyenbrynene tykkere. Velg en brun øyenbryn eller eyeliner blyant og delikat legge til farge tynnet områder. Dette fungerer best når gjort subtilt, med mindre du foretrekker malt-på utseendet. Noen kvinner foretrekker blanke, barbering eller voksing av deres hele øyenbryn til blyant i en ny. Stick til brun toner når du fyller ut øyenbrynene for autentisk utseende, selv om du har svart hår. En mørk brun vil skape en fyldigere = ser effekt. Se avsnittet ressurser for en tutorial på bruk av sminke for å opprette tykkere utseende øyenbrynene.

• Prøv en naturlig middel. Mange sier at gni Castor og olivenolje på øyenbrynene fører oljen over tid. Det vanligste naturlige middelet er ernæringsmessige kosttilskudd. Det er flere merker av kosttilskudd på markedet annonsert spesielt for å gjøre hår og negler vokse. Inneholder kalsium, vitamin A og vitamin E. Du kan også spise mat rik på disse vitaminene.

• Bruke en aktuell løsning. Det er mange aktuelle løsninger på markedet å anspore hårvekst, hovedsakelig på hodet, men noen er å få fotfeste i skjønnhet arena for deres ansikts hår jevning påvirker. En slik behandling er Rogaine, som fungerer ved plumping og stimulere hårsekken å anspore vekst. Se avsnittet ressurser for mer informasjon på Rogaine.


Relaterte artikler