Dodge Caravan drivstoffpumpe problemer

10/24/2010 by admin

Dodge Caravan drivstoffpumpe problemer

Slitt drivstoff Pumpekomponenter som ventiler og lagrene og problemer i den elektriske kretsen pumpen kan føre til lav eller høy i drivstoffsystemet. Men er disse komponentene ikke de eneste som kan lage disse symptomene. Før skylden drivstoffpumpe på Dodge campingvognen, sjekk for lekker drivstoff linjer og slanger, en tett dieselfilter og dårlig elektriske tilkoblinger. Deretter teste drivstoffpumpe og Bytt den om nødvendig gjenopprette drivstoffsystemet på bilen din.

Sjekke drivstoff System

Før testing drivstoffpumpe, sjekk drivstoffilteret i først. Hvis du ikke har erstattet det i mer enn et år, er det mulig filteret er tett og begrense drivstoff flyt. Ta opp filteret og forsiktig blåse gjennom innebygd montering. Hvis luften ikke strømmer lett, kan du installere en ny. Så sjekk tilstanden til drivstoff linjene og slanger å sikre det er ingen drivstoff lekkasjer. I tillegg vil pumpetrykk drivstoff hjelpe avgjøre om du faktisk har et problem i drivstoffsystemet. Slitte Pumpekomponenter eller feil i den elektriske kretsen av drivstoffpumpen kan forårsake drivstoff lavtrykk. Høyt trykk kan komme fra ikke bare en sviktende drivstoffpumpe, men også en dårlig drivstoff trykkregulator. Bruk en drivstoff manometer teste drivstoffpumpe følge instruksjonene på Servicehåndboken kjøretøy, eller ta bilen til en automatisk butikk for denne testen.

Setter drivstoffpumpen

Dodge Caravan drivstoffpumpe problemer

Hvis du bestemt drivstoffpumpe må erstattes og planlegger å gjøre jobben selv, avlaste systemtrykket drivstoff først. Dette kan gjøres ved å fjerne drivstoffpumpe stafett i Power Distribution Center [PDC] ligger inne i motorrommet. Nå starte motoren og la den båsen. Vreng motoren igjen å kvitte seg med gjenværende trykket. Deretter slå av tenningen og koble fra bakken, svart batterikabelen. For å nå drivstoffpumpe, må du Senk bensintank. Eventuelt fjerne drivstoff fra tanken med en hånd sug pumpe i en godkjent beholder. Løsne av drivstoff lokket, løft baksiden av campingvognen med et gulv jack og oppbacking den opp på to jack står. Chock forhjulene og bruke parkeringsbremsen. Etter å koble drivstoff slanger og drivstoff pumpe elektriske kontakten på drivstofftanken, lavere tanken. Nå kan du frigi modul tas låseringen som inneholder samlingen pumpen bruker en messing punch og en myk hammer. Punch ringen på fanene for å vri det mot klokken til den er gratis. Løft modulen av akvariet. Når utenfor bilen, kan du erstatte pumpen. Når du installerer modulen tilbake i tanken, bruk en ny modul O-ring segl. Slå deretter modul tas låseringen med klokken, med messing punch og myke hammer til kategoriene ring treffer stopper. Koble drivstoff slangene og plugg den elektriske kontakten. Lavere bilen, fylle bensintanken og skru av drivstoff lokket. Etter tilkobling presse bakken, svart batterikabelen og drivstoffpumpe stafett, drivstoffsystemet benytter en skanning verktøyet følgende instruksjonene gitt i Servicehåndboken kjøretøy. Hvis du ikke har en tilgjengelig, kan du leie en skanneverktøyet fra din lokale auto deler butikken. Bruk dette verktøyet til å slette alle problemer diagnosekoder [DTC] også. Fjerne drivstoffpumpe stafett kan ha utløst en eller flere DTCer som må fjernes fra minnet i.


Relaterte artikler