Morsomme måter å foreslå ekteskap

10/31/2011 by admin

Morsomme måter å foreslå ekteskap

Foreslår ekteskap er et stort skritt i et forhold, og et par med lekne sans for humor, morsomme forslag kan være veien å gå. Sjansene er, et morsomt forslag vil bli minneverdig som du kan Le i årene som kommer. Litt kreativitet og sans for humor er alt du trenger.

Comedy Club

Med scenen allerede satt for humor, er en komedieklubb en idé for et humoristisk forslag. Denne typen forslaget ville innebære sette den opp med en komiker på forhånd. Fortell ham du ønsker for ham å foreslå til partneren din, på dine vegne, som en del av hans handling. Hvis komikeren enig, diskutere hvordan og hvor i hans handling han kunne arbeide den inne slik at du vet når det vil skje; Kontroller også at begge enige om hvordan å gjøre det morsomt. Det vil ta både partneren og publikum av overraskelse.

Sang Telegram

Sang Telegram er morsomme fordi de er vanligvis uventet. Klovner, gorillaer, ulike kjendiser, cowboys, pirater og kyllinger er bare noen av tegnene sang telegram selskaper bruker til å levere en melding. Du kan leie en gorilla ballerina synge forslaget til partneren din, eller en Elvis Presley imitator synge en Elvis sang etterfulgt av et forslag. En kylling levere et ekteskap forslag ville gjøre noen Le og skaper en hukommelse partneren din vil ikke snart glemme.

Sportsarrangement

Du har kanskje sett frierbrev vises på skjermen i spill, men det er ikke den eneste måten å foreslå på en sportsbegivenhet. Forberede på forhånd separate bitene i plakatkartong for hver bokstav som vil stave ut ordene «Ville du gifte meg?» Finne setene i stedet rett overfor din og din Partners seter og be andre fans til å holde opp bokstavene på et bestemt punkt i spillet. På den nøyaktige tiden, har din partner titt over å se forslaget stavet av andre tilhengere. Resten av publikum vil se det også.

Kostymer

Tenk litt rollespill. Du kan gjøre morsomme forslag ved å ha en superhelt kostyme som Superman. Start kledd i en drakt som supermann alter ego, Clark Kent. Som kvelden utvikler seg, kan du finne en måte å endre til en Superman drakt og foreslå til henne som om hun er Lois Lane. Vurder sentralt i en superhelt, en førsteklasses, eller arrangere en luftballong så Superman kunne be om hennes hånd for ekteskap mens du flyr gjennom himmelen.


Relaterte artikler