Hvordan Vintage effekter på bilder med Photoshop

08/04/2010 by admin

Hvordan Vintage effekter på bilder med Photoshop

Fordi fotografi har eksistert i mer nesten 200 år---fra 1830-åra---mange av teknikkene som brukes som normalt over denne perioden har blitt vintage effekter. Når likevel gjorde utskrifter i et mørkerom, hadde du noen kontroll over produsere slike effekter som sepia toning, vignettering og fargelegge. Nå har du enda mer kontroll med verktøy i Adobe Photoshop. Teknikkene har blitt enklere, også.

Instruksjoner

• Åpne dine digitale bilder i Adobe Photoshop og lagre en kopi med et nytt navn. Tone og ellers Juster den innstillinger før du legger til effekter. Gå til Image-menyen og velg "Modus" og deretter "RGB fargen." Deretter gå til Image-menyen og velg "Justering." Velg "Mindre metning" fra listen justeringer. Dette blir bildet til gråtoner samtidig beholde digitale fargeinformasjon. Ikke bruk gråtone under måte for å gjøre dette. Med bildet blek, gå tilbake til bildet og justeringer og velg "Variasjoner." Dette bringer opp en dialogboks med to versjoner av dine digitale bilder. På venstre opprinnelige og det rette bildet viser hvordan det vil se ut mens du justerer den. Klikk én gang på boksen "Mer gul" og så en gang på boksen "Mer rød". Bildet har en sepia-tonet utseende. Du kan gå et skritt videre ved å gå til "Filter" og "Filter Galleri," "Forvrenge" og "Diffus glød." Dette legger en drømmende vintage glød til bildet.

• Bruk i handlinger palette for en annen vintage effekt. Du kan lage en moderne bilde ser ut som om det var tatt i 1950- og 1960-tallet med en forhåndsdefinert handling i Photoshop. For å komme til i handlinger palette, klikk på "Vindu"-menyen og velg "Handlinger." Hvis du ikke har brukt dem før, er ikke alle handlinger tilgjengelige. Først, klikk den lille pilen i øvre høyre hjørne av paletten og klikk "knappemodus." Gå tilbake til samme pilen og nederst velger "Bildeeffekter." Dette legger til forhåndsdefinerte handlinger i paletten. Klikk knappen "Alderen bilde" i handlinger palette. Dette sender Photoshop gjennom flere trinn for å snu bildet ditt i en vintage photo.

• Snu bildet ditt digitale i en klassisk, vintage tegneserie panel. Dette fungerer bedre på enkelte bilder enn andre, men du må prøve det for å bestemme hvordan du liker den. Åpne bildet og kontroller at det er RGB-farge på bilde-menyen under modus. Gå til Filter-menyen og filtergalleriet, som trekker opp et annet arbeidsområde vindu. Gå til kunstnerisk filtre og velg "plakatkanter." Du legger til "Posterization" tetthet ved å skyve "Posterization" glidebryteren mot venstre. Du kan også endre bildet til din smak med "Kanten tykkelse" og "Kanten intensitet."


Relaterte artikler