Hvordan du utformer et abstrakt maleri

01/24/2014 by admin

Hvordan du utformer et abstrakt maleri

Abstrakt kunst refererer til verk som skildrer en delvis eller komplett abstraksjon av et emne. Det finnes forskjellige typer abstrakt kunst som har blitt populært i nyere tid. Picasso, for eksempel til figurativ kunst for å opprette abstrakte verker kjent som kubisme. Kroppsdeler ble segmentert i kuber eller ruter, opprette en slående stylisation av en ellers normal. Abstrakte ekspresjonisme bryter alle reglene for komposisjon, farge og form å gi en åpen plattform for intuitiv uttrykk.

Instruksjoner

• Forberede din maleri stasjon med pensler og maling må du opprette tegningen. Bruk en støv ark hvis du planlegger sprut eller splattering maling.

• Bruk en blyant for å skissere ut skjemaer hvis du planlegger en figurativ abstrakt. Trekke hovedelementene på et eget ark å formulere komposisjonen.

• Komponer din maleri på en måte som gjør det enkelt for betrakteren til å forstå arbeidet. Ikke Legg for mange elementer først som dette vil opprette en forvirret komposisjon. Tegne tallene på en realistisk måte; du vil kunne dekonstruere dem senere i prosessen. Bruk en referanse bildet for å få riktig proporsjoner. Holde fokus sentrum og vurdere hvor den vil føre til øyet til seeren.

• Bruke børster og bruke maling tegningen. Bruk slående farger som ikke nødvendigvis vises i virkeligheten. Bruk din intuisjon for å opprette linjene av syne, eller handlinger, innen maleriet. Flyten av penselstrøkene og fargene du vil være viktige elementer i å gjøre det et abstrakt maleri. La hvert lag tørke før du legger til flere lag. Fortsette å legge lag til maleriet ser ferdig. Beholder de viktigste vektorene og bruke mellomrommene i å forbedre abstraksjon i ditt arbeid.

• Lage spontane arbeider av abstrakte ekspresjonismen som et alternativ. Tilbered dine tanker på papir eller la deg gå fri. Tenk på motsetninger og sammenstillinger av farge og form. Splatter eller bruk en slikkepott til å skrape tykke lag av forskjellig fargede maling å uttrykke tanker og ideer. Stole på instinktene dine å og beholde en følelse av spontanitet. Dempe noen tankeløs spontanitet ved hjelp av intelligens. Bruke noen logikk, eller en "metode-til-the-madness" tilnærming, for å unngå din maleri bli forvirret rot.

• Fortsette å analysere arbeidet uansett hvilken type abstrakt kunst du vil opprette. Legg lag til deg arbeider så mange ganger som du føler er nødvendig riktig opprette uttrykket. Bruke friheten som er iboende i abstrakt maleri av intuitiv og spontan. Samtidig, være oppmerksom på et konsept i oppbyggingen av din maling.


Relaterte artikler