Hvordan å lære bruke skjell i førskolen

12/20/2010 by admin

Hvordan å lære bruke skjell i førskolen

Seashells tilbyr tallrike muligheter for undervisning til førskolen-age children. De kan lære om havet, bruke dem i håndverk eller bruke dem til å lære matematikk. Seashells kan lett manipuleres av små hender. Figurene og lett tilgjengelighet kan gjøre skjell en spesiell del av et tema førskolen pensum. Integrere en rekke seashell aktiviteter i din førskolen læreplanen som tillater barn bruke det som er kjent om skjell og bruke sine kunnskaper på nye måter.

Instruksjoner

• Ta en seashell aktivitet i din matte senter. Sett opp antall kort med tallene 1 til 10 ved en strand bøtte full av skjell. Spør preschooler å velge et antall kort og regne ut hvor mange skjell representert av kortet. Barnet setter riktig antall skjell på antall kort (se referanse 1).

• Les "Hva liv i et Shell?" av Kathleen Weidner Zoehfeld samtidig historie. Plasser sand, et utvalg av skjell og et forstørrelsesglass i plast container. La barna undersøke skjellene farger og mønstre med forstørrelsesglasset. (Se referanser 2 og 3)

• Innlemme skjell i en kunst og håndverk aktivitet. Klargjør hjerteskjell eller musling skjell ved å skylle dem og la dem tørke i solen eller kjøpe skjell fra en hobbybutikk. La barna bruker Akryl maling og børster lage et enkelt bilde i skjellene. Eksempler på enkle malerier er en strand ball, sol og en regnbue. Oppmuntre barna til å bruke sin fantasi. Et alternativ til maleri skall er et håndverk aktivitet med skum bilderammer. Gi hvert barn en skum bilderamme, hvit håndverket lim og et utvalg av små skjell. Barn kan dekorere sine rammer ved å bruke skjellene med craft limet (se referanse 4).

• Vise barna hvordan du bruker skjell i en stempling aktivitet, som er best brukt med hjerteskjell, kvernen eller engel fløyen skjell. Fastsatt med bygging papir, skjell, fisk klistremerker og giftig blekk stempel pads. Fortell barna å plassere fisk klistremerker på bunnen halvparten av byggingen papiret. Vise hvordan trykk forsiktig en snegl ned blekk puten og trykk det på papiret stempel en seashell figur. Stemple flere typer skjell på toppen halvparten av papir til å lage en strand scene. Barna kan tegne stranden bøtter med fargestifter og legge til andre stranden elementer for å tilpasse sine bilder (se referanser 1 og 5).

• Bruk skjellene manipulatives å utvikle sensorisk og fin-motoriske ferdigheter. Lage en miniatyr strand scene med sand tabeller eller sandkasse. Fylle sandkasse eller sand tabell med et bredt utvalg av skjell og plast småfisk, og helle sanden over elementene. Barna kan sile gjennom sand med sine hender å finne skjellene. Gi en strandparasoll og hav-themed musikk (se referanse 1).


Relaterte artikler