Hvordan Pimp ut min Honda Civic

11/09/2016 by admin

Hvordan Pimp ut min Honda Civic

Tilpasset bilene er populære blant bil fanatikere, spesielt de som ønsker å tilpasse og endre bilen sin for å gjøre det skiller seg ut. "Pimped ut" biler har blitt gjort kjent av populære TV-programmer som "Hallik My Ride" serien på MTV. Nesten alle bil kan endres i en spesialisert bil garasje. Honda Civic har en svært fleksibel form, som betyr at det kan lett tilpasses for enhver smak.

Instruksjoner

• Spør en erfaren mekaniker oppgradere suspensjon. Installere en stivere rekke senke kilder å senke bilens tyngdepunkt. Demperne må være stivnet for å takle senket høyden. Dette vil forbedre håndtering av bilen.

• Be mekanikeren til en uretan body kit. En body kit, ellers kjent som en aero kit, har biter som øker bilens aerodynamikk. Flertallet av Honda Civic karosserisett er laget av glassfiber, men uretan er lettere og ser mer elegant. Avhengig av budsjettet, kan stykker brukes på fronten spoiler og grill, sideskjørt, en bakre diffuser spoiler og en bakre vinge.

• Tilpasse kroppen maling med en chrome glasur eller panisk-mønstret maling å tilpasse kroppen. Hvis du har utstyret til spray-maling bilen selv, ta det til en kroppen spray garasje og vise dem bilder av design som du liker.

• Tilpasse interiøret ved å installere en overdimensjonert aluminium Skift knott og matchende pedal dekker. Matche fargen på disse kunstverk farge på kroppen. Alternativt bruke chrome, som passer til alle farger.

• Kjøp lettmetallfelger av samme bredde som lager hjulene. Hvis du kjøper en bredere legering hjul, kontroller at rattet har samme tilbake tillate samme avstand fra brems skyvelære og hjuloppheng del. Hvis du ikke er sikker installere endret hjulene selv, spørre mekaniker å installere dem i garasjen.


Relaterte artikler