Spill å lære barna hvordan kroppen fungerer

11/24/2013 by admin

Spill å lære barna hvordan kroppen fungerer

Lærere vet at å trykke inn studentenes ulike læringsstiler kan øke suksess i klasserommet. Utover vanlige lesing og skriving av aktiviteter, kan lærere vise en tidvise video, inviterer en gjest snakke, involverer studenter i gruppearbeid eller dra nytte av teknologien. Bruke spill for å lære barna hvordan din karosseri er en flott måte å variere klasseromsundervisning.

Online spill

Siden studenter er ofte motivert av teknologi, online undersøkelse kan være en morsom og informativ måte å lære hvordan karosseriet. Discovery Kids aksjer interessante fakta om kroppen prosesser gjennom online spill og aktiviteter som vil naturlig appellere til barn som liker den "grov" faktoren. Jefferson County school styret nettstedet huser nesten sytti online spill som er knyttet til kroppen.

PIN orgel

I klasserommet, kan bevegelse fange og holde oppmerksomheten til noen elever. For å lære de fem sansene, spille en bind for øynene gjettelek. Mens du lærer om orgel systemet, studenter race mot klassekamerater å plassere riktig organer på en modell. Diskusjoner om musklene kan oppstå når du spiller sport og kooperative spill under kroppsøving klassen.

Blyant og papir spill

Tradisjonelle klasseromsaktiviteter og regneark kan hjelpe elevene å lære viktig vokabular ord og fakta om menneskekroppen. Lærere kan laste ned, Teachnology, koble-til-punkter, ord scrambles, kryssord, definisjon matchende og mange lignende regneark knyttet til kroppen.

Student-laget spill

Det finnes mange kommersielle spill å lære om menneskekroppen, men de kan være kostbart. Hva med et kulminerte prosjekt der elevene designe et spill selv, kanskje en "fare"-stil quiz spill eller noe modellert etter deres favoritt brettspill. Mulighetene er uendelige. Læring fortsetter som de trekke sammen fakta og ideer de har samlet inn fra videoer, online leting, klasseromsaktiviteter og lærer-ledede spill. Mange studenter nyte den kreative prosessen, og ved å lære andre å spille, vil de øke deres egen ekspertise.


Relaterte artikler