Hvordan lage en enkelt maskin for 2 klasse

11/26/2011 by admin

Hvordan lage en enkelt maskin for 2 klasse

Remskiver, spaker, båter og skråning fly er eksempler på enkle maskiner som kan brukes til å redusere arbeid. Bygge en enkelt maskin er en fin måte for en 2dre klasse klassen å lære om hvordan maskinene fungerer og hvordan de kan være nyttige. Trinnene nedenfor beskriver hvordan du bygger en enkel wiretrekk og observere hvordan den kan løfte mer vekt med mindre kraft.

Instruksjoner

• Gi nok materiale for studenter å bygge sine egne skivene systemer i par eller små grupper. Før timen, knytte en talje til en ende av styrene, og en krok til den andre siden. Wiretrekk og krok skal ved siden av hverandre på samme slutten av brettet.

• Klemme styret til kanten av et skrivebord med klemme eller vice. Wiretrekk og kroken skal utvide utenfor kanten av skrivebordet, vender ned.

• Fyll liten bøtte med steiner og knyt tauet til den lille bøtte håndtak. Sette små bøtte på gulvet og kjøre tauet over toppen av styret. Binde store bøtte til den andre enden av tau. Stor bøtte bør bli hengende om halvveis mellom styret og gulvet.

• Start tilføyer vekter i store bøtte til liten bøtte bare løfter av gulvet. Registrere antall vekter det tok for å gjøre dette.

Fjern vekter fra store bøtte. Kjør tau gjennom skivene. Sette små bøtte på gulvet og la store bøtte hengende halvveis mellom styret og gulvet.

• Gjenta trinn 4. Det bør kreve færre vekter å løfte bøtte denne gangen.

Fjern vekter fra store bøtte. Løse tauet fra liten bøtte og kjøre den andre skivene gjennom tauet. Knytte liten bøtte til skivene med S-kroken og knytte den løse enden av tauet på kroken knyttet til styret. Liten bøtte skal være på gulvet og store bøtte om halvveis mellom gulvet og styret.

• Gjenta trinn 4. Det vil kreve enda færre vekter å løfte bøtte med to pulleys.


Relaterte artikler