Gaver til 6 år gamle gutter

05/13/2013 by admin

Gaver til 6 år gamle gutter

6 år gamle gutter nyte leker som oppmuntrer utendørs lek, frittgående fantasi og bevegelse. Gode leker også hjelpe utvikle motoriske ferdigheter og kreativ tenkning ferdigheter. En god gave for denne aldersgruppen bør ha minst en av disse egenskapene. Unngå gaver som krever bare passiv aksjon fra barnet, fordi barn er snart lei av dem.

Kikkert

Gaver til 6 år gamle gutter

Gi en 6 år gammel gutt et par kikkert for å utvide sin verden. Mange gutter liker å tilbringe tid ute etter feil, fugler og andre skapninger. Med et par kikkert blir at ekorn han har vært å se i bakgården mye enklere å undersøke. For brukervennlighet, kjøpe kikkert med en forstørrelse faktor på 5 x 7 x.

Scooter

Gaver til 6 år gamle gutter

Kjøpe en rask scooter om gutten du kjøper for bor i et nabolag med fortau. Han vil ha et vindkast scooting ned blokken og være misunnelse av sine venner. Amerikanske Consumer Product Safety Commission anbefaler at barn ha hjelm, albue pads and knee pads for sikkerhet.

Snap-sammen tall

Velg en snap-sammen robot, monster eller fremmed for 6 år gamle mottakeren å sette sammen. Disse lekene er som 3D puslespill og ulikt antall deler. For en 6-år-gamle, velger du en med 50 til 100 deler. Snap-sammen tallene er en flott måte å utvikle en gutt finmotoriske ferdigheter og romlig evner og også lære å Følg trinnvise instruksjoner.

Hulk sentrale smashdown

Gaver til 6 år gamle gutter

Kjøpe en solid leketøy lastebil for en 6 år gammel gutt som liker å spille utenfor i en sandkasse eller skitt. Han får bruke den til å bygge veier og fjellene, og noen av hans actionfigurer får sannsynligvis å kjøre og hjelpe ham gjøre sitt arbeid. Enkel leker som lastebiler oppfordrer barn til å bruke sin fantasi.

Vann Shooter

Gaver til 6 år gamle gutter

Finne største vann skytteren på markedet som en gave til en energisk 6-åring. Han bokstavelig talt har en eksplosjon skyting hans venner om sommeren og kjøle seg ned. Hvis du er tilbøyelig, kjøpe to slik at han kan spille med en kompis. Vann skyttere er utmerket leketøy for bassenget eller en bakgård med en slange.

Leketøy sverd

Gaver til 6 år gamle gutter

Fortrylle en gutt ved å gi ham et kraftig sverd. Leketøy sverd er laget av skum eller plast, og lys og gjøre lyder. Han vil oppta seg timevis kjemper dragen i bakgården, eller en venn som også har et sverd. Leketøy sverd kan tenne en 6 år gammel gutt fantasi i løpet av sekunder.


Relaterte artikler