Ideer for å feire kunden Service uke

07/22/2013 by admin

Kunden Service uke feires nasjonalt å hedre dem som tjener og støtte kundene og å anerkjenne betydningen av kundeservice. Det feires årlig under første hele uke av oktober. Kunden Service uken er en relativt ny ferie, bare proklamert av den amerikanske kongressen som en nasjonalt anerkjent hendelse i 1992. Det er mange måter å feire din kundeservicerepresentanter, både kunde Service hverdager og hele året.

Feire ansatte.

Kundeservicerepresentanter er ofte overfor en selskapet til kundene. Kast et lite parti for dem med catered mat fra en lokal favoritt restaurant og hånden ut sertifikater av takknemlighet. Registrere hver og inkludere et personlig notat om hva du setter pris på om hver ansatt.

Vert konkurranser.

Vennlig konkurranse er et flott team-building øvelse, så vel som en måte å ha det gøy. Vert en konkurranse som en stafett, karaoke-konkurranse eller papir fly rase. Tar ideer fra populære TV-spill viser kan være gode inspirasjon. For eksempel, selskapet-tema "fare" eller "Familie feide."

Har tema dager.

Feire hele uken ved å tilordne et annet tema hver dag. For eksempel Pajama dag, dag, kostyme dag, selskapet farger dag eller selv uformelle fredag. Det er ubegrensede muligheter, og alle kan delta i moroa.

Takk kundene.

Send personlig takkekort til kundene. Inkluder en håndskrevet lapp og et bilde av ansatte. Har spesielle kunden Service uke rabatt eller kjører en spesiell i den lokale avisen.

Oppfordre anerkjennelse blant ansatte.

Sette opp en oppslagstavle med papir og penner leveres slik at ansatte kan feste opp notater av takknemlighet for sine medarbeidere. Oppfordre alle å sette opp minst ett notat om dagen å verdsette sine jevnaldrende positive handlinger.


Relaterte artikler