Hvordan lage en rektangulær papir-boks

07/27/2014 by admin

Hvordan lage en rektangulær papir-boks

Hvis du vil lage et papir for en klassen prosjekt eller et håndverk, kan det være forvirrende å prøve å finne ut hvordan å sette boksen sammen. Du kan bygge et papir boks av et enkelt stykke papir. Når den grunnleggende formen er kuttet, kan noen---fra barn til voksne---bretter.

Instruksjoner

• Trekke ut mønsteret på papir. Bruker en linjal, måle ut sidene av figuren. For en 4-tommers boks, mål 4 inches for siden og 2 inches for ender. Sørg for å legge til kategoriene som er på sidene og ender i bildet. Hver kategori skal være 1/4 tommers bred og 1 tomme lang. (I diagrammet er de fargede grønn og blå som referanse.)

• Bruke saks, kutte ut boksen nøye, gjør at kategoriene. Når boksen er helt kuttet, brett i alle kategoriene. Brett hver side på linjen mot bunnen. Neste, brett hver ende på samme måte. Tross alt av sidene, faner, og ender er kastet, press hverandre godt.

• Lim kategoriene sammen. Ved hjelp av lim, som håndverket eller Elmers lim, holde fanene sammen slik at de oppfyller jevnt. Kategoriene grønne går med den tilsvarende blå haken ved siden av. Bruk binders for å holde fanene mens de tørre. La kategoriene fullstendig, og boksen er ferdig.


Relaterte artikler