Gaver til en Moped-Scooter rytter

10/14/2010 by admin

Gaver til en Moped-Scooter rytter

Mopeder er to hjul scootere med lav-forskyvning motorer; deres ryttere nyte en økonomisk form for transport med en lav miljøpåvirkning, siden mange moped modeller kan reise opp til 100 miles på en enkelt gallon bensin. Gaver til en moped-scooter rider, inneholder enten han er en nybegynner eller en erfaren rytter, nyttig, morsomme, informative og dekorative elementer.

Ett års abonnement på en Scooter Magazine

Gave av en rekke scooter magasiner i tradisjonelle papirversjonen eller online-format er en gave som vil vare hele året. En ny utgave kommer hver måned, med innhold som anmeldelser av klassiske scootere som Vespas og Lambrettas, samt nye modeller, moped og scooter-relaterte produkter og nyheten om kommende hendelser for scooter og moped riders. Slike gave abonnementer bør være spesielt verdsatt av moped og scooter ryttere bor i utlandet og på landsbygda uten bokhandlere og langt fra lokale klubber. Klassisk Scooterist Scene magazine tilbyr posten, online og abonnementer for £16.20 i året. Du kan også vise klassiske Scooterist Scene magasin med en elektronisk bok-leser.

"Sekstitallet Mod Scooter' hette Sweatshirt

Den varme, marineblå "Sekstitallet Mod Scooter" hettegenser er nyttig for kalde dager tilbrakte ridning eller bo hjemme. Den er laget av tunge stoff i en 90 prosent/10 prosent bomull-polyester-blanding med tøffe satt ermer og ermhullene med double nål søm. Retro-stil design i hvitt, under venstre skulder, funksjoner en 1960-tallet scooter i aerodynamisk, oppsvulmede "mod" stil oppkalt etter den britiske gruppen som popularisert ridning moped scootere i 1960. Denne gaven var tilgjengelig fra Zazzle.com i slutten av 2010 i voksen størrelser fra små til store XXX. Det koster £29.20.

The Complete Idiot's Guide til scootere

"The Complete Idiot's Guide til scootere" er en bok i den velkjente Penguin "Complete Idiot's Guide" bok serien. Det er også en underholdende og omfattende guide til kjøp, salg, vedlikeholde og tilpasse moped scootere skrevet av redaksjonen av ScooterWorld Magazine, inkludert senior redaktør Sandra Carr. Denne boken er en spesielt nyttig gave for nye ryttere, mens erfarne eiere bør fortsatt synes det er en "god leser," med mye nyttig informasjon i referansetabellene modell. I slutten av 2010 koster dette billig dag £4.60 fra Barnes and Noble.

Scooter Charm halskjede

En scooter charm halskjede er en original smykker for moped scooter rytteren i livet ditt. Den har en ½-tommers høye miniatyr tinn scooter med et utvalg av enten en Swarovski krystall birthstone eller en hvit perle og henger fra en 18-tommers lang sølvbelagt kabel-stil kjede. Halskjedene er individuelt laget for hver ordre, så husk å tillate mellom 7 og 10 dager for denne prosessen hvis levering kreves av en bestemt dato. I slutten av 2010 var kjedet tilgjengelig for £11.0 fra Madison Craft Studio.


Relaterte artikler