Morsomme gaver til 30 Somethings

04/29/2010 by admin

Morsomme gaver til 30 Somethings

Livet i 30-årene trenger ikke å være kjedelig og alltid fokuserer på ansvar eller å sette andres behov først, som barna. Det kan være morsomt, spennende og eventyrlig. Når du tenker på gaver å gi til 30-somethings, observere livet å finne ut om sine daglige rutiner, samt hobbyer og interesser.

Stjerne for en dag

For en 30-noe som pleide å ha drømmer da han var yngre av gjør det stort i underholdningsindustrien som rock, rap eller filmstjerne, du kan opprette disse fantasiene for ham. Snakke med en lokal rock eller rap handling som vil gi en amatør musiker eller synge en sjanse til å utføre med dem. Hvis en avtale med et lokalt band ikke er vellykket, reservere studio tid for 30-noe å spille inn en sang det. Ansette designere til å lage en CD-cover for hans ferdig CD. For en gang-håper filmstjerner, kjøpe dramatimer til lokale teatergruppe eller fungerende skolen. Du kan også definere en audition for en lokal teaterproduksjon. Hvis du bor i en by hvor det er en film eller TV-studio, deretter planlegge en tur og få billetter til en live taping.

Eventyrlystne gaver

Når noen kommer deres 30s, er livet fullt av plikter, herunder oppdra barn, betale for og vedlikeholde et hus og kjøretøy og andre forpliktelser. Gi dem en pause fra sine daglige stresset og ta dem på en alle-utgifter-betalt eventyr tur. Mens på turen, og 30-noe kan gå camping, fallskjermhopping, strikk hopping, fallskjermhopping eller delta i andre aktiviteter.

Eksotiske Car Club medlemskap

30-noe på din gave listen har alltid beundret eksotiske og luksuriøse biler. Men hvis du ikke har penger til å kjøpe henne bilen av drømmene hennes, få henne det neste beste. Kjøpe et medlemskap til et eksotisk eller luksus bil club. Disse bil klubber gir medlemmene mulighet til å kjøre en flåte av eksotiske og luksuriøse biler for en månedlig avgift. Medlemmene er tillatt forhåndsbestemte beløp og kjørelengde på hver bil i klubbens flåten. Når de er ferdig, de slår bilene i og plukke opp en annen. Bil klubben håndterer vedlikehold og bensin.


Relaterte artikler