Hvordan å identifisere trær for lønn sap tappe

08/26/2013 by admin

Hvordan å identifisere trær for lønn sap tappe

Alle lønn trær har litt sukker i sine sap, men sukker maple (Acer saccharum) gjennomsnitt to prosent sukker, dobbelt så mye som andre arter, ifølge Carl Vogt i artikkelen "Identifisere lønn trær for sirup produksjon." For å gjøre de fleste sirup av minst saft, se etter sukker maples, fortrinnsvis mens de fortsatt har sine blader om høsten, når de er lettere å identifisere. Markere dem i forberedelse til å trykke våren. Identifisere dem om vinteren er mer utfordrende og krever oppmerksomhet på detaljer.

Instruksjoner

• Undersøke form av bladet mellom punktene. Sukker maples har typisk Lønneblader med tre til fem fliker, hver med mindre poeng, som bladet på kanadiske flagg. Du kan skille dem fra røde Lønneblader av merke buet mellom punktene. Rød lønn blader komme til en "V" i stedet for en "U" mellom sine poeng. Norge maple, en importert tre som du kan se i yards eller langs gatene, har lignende blader, men de er større og større enn sukker Lønneblader.

• Slå opp på nakne grener i vinter, hvis du ikke kan undersøke bladene, og se om kvistene vokse parvis overfor hverandre. Hvis de gjør, kan treet være en lønn, aske eller en av noen andre arter. Se rundt basen for å se om du finner falne blader å identifisere den som en sukker lønn.

• Undersøke bark. En ung sukker lønn har jevn grå bark, men som det aldre, den kjøper tilfeldige loddrette furer og blir mørkere grå eller brun. Barken kan dele i smale strimler som skrelle bort fra bagasjerommet på kantene.

• Undersøke spissen av en kvist, hvis du vet et tre er en lønn, men vil fortelle en sukker lønn fra en annen type. Hvis bud er brun eller rødlig brun, med en spiss tupp, er det sannsynligvis en sukker lønn. Hvis bud er mer rødlig og har en butt tupp, er det sannsynligvis en røde lønn.


Relaterte artikler